Voit ostaa KYGO-tuotteita täältä!

KYGOn oman tuotemerkin tuotteita voi ostaa Powerilta – tässä ovat KYGO-korvatulpat, kuulokkeet ja mobiililaitteet. Tsekkaa uudet A9/600- ja E4/600-kuulokkeet!

KYGO kuulokkeet A9/600

KYGOn suosikki-instrumentin, pianon, innoittamana nämä kuulokkeet on nimetty soinnun A9 mukaan.

 Erittäin pehmeät korvatulpat ja kevyt takaavat mukavan käytön jopa pitkäksikin ajaksi. Nämä Bluetooth-kuulokkeet antavat sinulle 23 tuntia keskeytymätöntä musiikkia.

KYGO kuulokkeet A4/300

KYGO Kuuloke E4/600

Langattomat bluetooth-kuulokkeet, joissa integroitu mikrofoni, joten voit pitää puhelimesi taskussa, ja vastata puheluihin kesken musiikin kuuntelun. Täydellisen kevyt kuuloke sopii urheiluun sekä vapaa-aikaan. Täydellä latauksella kuulokkeiden akku kestää jopa 6 tuntia.

Kygo nappikuulokkeet E2/400

Kygo E2/400-mallissa on mikrofoni ja kaukosäädin 1,3 metrin pituisessa johdossa. Mukana tulee kätevä keinonahkainen kantolaukku.

Kygo nappikuulokkeet E4/200

Kygo E4/200-mallissa on samat ominaisuudet kuin edellisessä mallissa. Lisäksi siinä on kangaspäällysteinen johto, joka kestää käyttöä ja pidentää kuulokkeiden elinikää. Mukana tulee myös adapteri jolla voit käyttää kuulokkeita lentokoneessa.

Kygo nappikuulokkeet E7/500

Kygo E7/500 eroaa aikaisemmista malleista sen ohuella johdolla, joka vähentää sotkeutumista huomattavasti. Kaapelin mikrofonin, kaukosäätimen ja lentoadapterin lisäksi sen mukana tulee kantolaukku joka on aitoa nahkaa.

Kygo BT E7/800 ja Kygo BT E7/800 Sport

Nämä langattomat kuulokkeet vastaanottavat äänen Bluetoothin avulla. Pidä puhelin taskussa ja kuuntele suosikkimusiikkiasi ilman häiritseviä johtoja.

Täydellä latauksella kuulokkeet antavat 8-10 tuntia kuunteluaikaa.

Flexible Freebit korvanappi pysyy korvassa ja istuu paikalleen täydellisesti. Sport mallissa on heijastava johto joka pitää sinut näkyvissä syksyn pimeydessä.

Kygo kuulokkeet A7/800

Kygon oma suosikki! "Aidosti hyvä äänenlaatu täyteläisellä bassolla ja selkeällä diskantilla. Klassiset kuulokkeet tyylikkäällä muotoilulla joita on mukava käyttää."

Lompakkokotelo iPhone ja Samsung-puhelimille

Tyylikäs lompakkomallinen kotelo Kygo Life-kokoelmasta. Upea muotoilu ja aito nahka antavat puhelimellesi ylellisen tuntuman, samalla kun se suojaa laitettasi naarmuilta.

 

iPhone ja Samsung Sleeve

Kygo Leather Sleeve on minimalistinen puhelimen suoja. Kygo Leather Sleeve on valmistettu aidosta nahasta ja se suojaa puhelintasi taskussa, laukussa tai työpöydällä.

Laturijohto Lightning- ja Micro-USB-liitännällä

Punottu latausjohto on täydellinen tarvike tyylitajuiselle älypuhelimen omistajalle. Voit valita punotun nahan tai nylonin välillä.