Palautukset

Verkkokauppaostojen palautukset

60 päivän vaihto- ja palautusoikeus myymälässä ja netissä!

Jos et ole valitsemaasi tuotteeseen syystä tai toisesta täysin tyytyväinen, tuo tuote 60 päivän kuluessa takaisin ja hyvitämme siitä täyden hinnan tai vaihdamme tuotteen toiseen.

 

Voit palauttaa ostamasi tuotteen – joka on samassa kunnossa kuin ostohetkellä – 60 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta tai vastaanottamisesta ja saat rahasi takaisin. Palautus- ja vaihto-oikeus koskee lähes kaikkia tuotteita, myös käyttöön otettuja tietokoneita, tabletteja, hygieniatuotteita ja puhelimia. Palautuksen mukana tulee olla kaikki alkuperäisessä tuotepaketissa olleet osat ja varusteet. Myös mahdolliset kaupanpäällistuotteet tulee palauttaa. Ohjelmistot, pelit ja elokuvat pitää palauttaa sinetöidyssä, avaamattomassa pakkauksessaan.

Palautusoikeus ei koske Powerin palvelutuotteita. Powerin palvelutuotteita ovat asennuspalvelut tai tuotteet tai palvelut, joihin kuuluu erillinen palvelusopimus. Parma-keittiötuotteet ja näihin liittyvät palvelut ja lisätuotteet eivät kuulu 60 päivän palautusoikeuteen. 

Palautusoikeus ei koske Power-valikoiman ulkopuolisia, erikseen tilattavia tuotteita eikä B-to-B myyntiä.

 

Palautettaessa muistettavaa:

Pyydä postista lähetyksen seurantatunnus (JJFI -koodi) siltä varalta että lähetyksen kulkua täytyy seurata. Asiakas vastaa palautuslähetyksestä, näin siirrät vastuun postille.

Mikäli teet palautuksen Power-myymälään, ilmoita palautuslomakkeessa mihin myymälään tuote on palautettu. Tämä nopeuttaa palautuksen käsittelyä.

Käsittelyn helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi täytä viereinen lomake ennen palautusta ja saat tarkemmat palautusohjeet vastauksena sähköpostiisi tai puhelimitse. Takaisinmaksu suoritetaan ostossa käytetylle alkuperäiselle luotto- tai pankkitilille. Power-verkkokauppa ei hyvitä suoritettuja palveluita (mm. isojen kodinkoneiden kotiinkuljetus ja asennuspalvelut).

Osoitetarroja tai teippejä ei saa kiinnittää suoraan myyntipakkaukseen. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Myös mahdolliset kaupanpäällistuotteet tulee palauttaa.

 

Palautuslomake

Tilausvahvistuksen oikeasta yläkulmasta
Tuotteen malli tai tyyppi
Huom. huoltotapauksissa aina yhteys asiakaspalveluun

Tilaajan tiedot

Etunimi Sukunimi
Rahojen palautusta varten (IBAN)

 

Palautusten käsittelyaika

Palautukset pyritään käsittelemään välittömästi kun tuote on palautunut fyysisesti meille, kuitenkin lain määräämässä 14pv ajassa.