Maksutavat

Power.fi-verkkokaupan maksutavat

Verkkopankit

Power.fi -verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla verkkopankkitunnuksilla: Tapiola, Aktia, Säästöpankki, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea, Pop Pankki.

Luottokortit

Power.fi -verkkokaupassa voit maksaa Visa, Visa Electron ja MasterCard -korteilla.
Huom. Luottokortilta tilausvaiheessa tehty katevaraus veloitetaan vasta kun tilaus on lähetetty.

PayPal

PayPalilla voit maksaa Visa, MasterCard ja American Express -luottokorteilla tai PayPal-saldollasi. Emme suosittele Diners Club -luottokortin liittämistä PayPal-tiliin. PayPalilla maksaminen edellyttää PayPal-tiliä. Lisätietoa: www.paypal.com

MobilePay

Voit maksaa MobilePaylla Power.fi:ssä samalla applikaatiolla millä siirrät rahaa ystävien ja perheen kesken. Lue lisää MobilePayllä maksamisesta tästä.

MobilePaylla maksaminen vaatii MobilePay -sovelluksen mobiililaitteeseen. Lataa sovellus laitteesi sovelluskaupasta tai mene osoitteeseen http://www.mobilepay.fi/

Joustoa maksuaikaan Power laskulla tai erämaksulla

Power lasku ja erämaksu antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista ennen sen maksamista. Voit maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät. Laskutus kuluttaja-asiakkaille.

Power laskulla maksuaikaa
Power laskulla saat 14 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi, joten voit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen maksamista. Maksutapa on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma on 20–3000 euroa. Maksaaksesi Power laskulla tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 20 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi. Jos haluat maksaa laskun sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä erämaksusopimuksen osoitteessa bill.lowell.fi. Sen jälkeen maksat saamallasi laskulla vain erämaksusopimuksen mukaisen ensimmäisen kuukausierän. Saat laskusi mukana lisää tietoa erämaksusta.

Power erämaksulla tasoitusta talouteen
Power erämaksu on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Tällöin valitset ostoksen yhteydessä sinulle parhaiten sopivan kuukausisumman annetuista vaihtoehdoista ja teet erämaksusopimuksen. Erämaksu on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma 20 - 3000 euroa. Erämaksussa on kyse kertaluotosta, joka tarkoittaa sitä, että saat sen avulla lisää maksuaikaa yhdelle ostotapahtumalle, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen. Luotto hoidetaan sovitun ajan kuluessa maksamalla vähintään sovittu summa kuukausittain. Tutustuthan luottoehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen. Erämaksuun tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen tapahtuu ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 20 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan. Kun olet vahvistanut ostotapahtuman, saat kuukausittain laskun sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi, kunnes luotto on maksettu.

Osoitteessa bill.lowell.fi pääset tarkastelemaan maksusuunnitelmaasi ja tarvittaessa siirtämään maksujesi eräpäiviä. Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 4,95 € ja korko on 19,5 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € esimerkkiluotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 39,34 %. Esimerkkiostoksen luotollinen kokonaissumma 12 kk maksuajalla on siis 1170,36 €.

Asiakaspalvelu laskuun ja erämaksuun liittyvissä asioissa
Laskun ja kertaluoton myöntää Lowell Invest Oy. Lowellin asiakaspalvelu auttaa sinua kaikkiin laskuun, kertaluottoon ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa.
Verkkopalvelu: bill.lowell.fi
Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–15 (normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).

Palautusten ja peruutusten käsittely
Kun palautat ostoksesi kauppiaan antamien ohjeiden mukaisesti, tieto palautuksestasi välittyy Lowellin automaattisesti eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Jos palautat osan ostoksistasi, voit  vähentää palautuksen euromäärän saamasi laskun loppusummasta. Erämaksun tapauksessa palautuksesi suuruinen summa vähennetään automaattisesti erämaksusuunnitelmasi viimeisiltä eriltä. Näin saat siis hoidettua luoton sovittua nopeammin.
· Jos olet jo ehtinyt maksaa laskun, mutta palautat tuotteen, toimita henkilö- ja tiliyhteystietosi kirjallisesti Lowellin asiakaspalveluun maksun palauttamiseksi.
Sähköpostitse: palautus@lowell.com, otsikolla Lowell Rahoitus Oy (aiemmin Lindorff Invest Oy)/suorituksen palautus.
Postitse: Lowell Suomi Oy, Laskutusasiakaspalvelu, PL 20, 20101 Turku

Henkilötiedot ja luottopäätös
· Power laskuun ja erämaksuun tarvittavaa luottopäätöstä varten sinulta pyydetään henkilötietojasi. Tiedot välitetään tietoturvallisella SLL-/TLS-suojatulla yhteydellä. Luotonmyöntäjä Lowell Rahoitus Oy (aiemmin Lindorff Invest Oy)
· varmistaa henkilö- ja osoitetietojesi oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä sekä tarkistaa luottotietorekisteristä, onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä. Saamaasi luottopäätökseen vaikuttaa myös mahdollinen historiasi Lowell Rahoitus Oy:n (aiemmin Lindorff Invest Oy) asiakkaana. Jos saat kielteisen luottopäätöksen, voit kysyä tarkemmin sen perusteluista Lowellin asiakaspalvelusta. Antamasi henkilötunnus tai luottopäätöstiedot eivät tallennu Powerin asiakastietorekisteriin. Maksutapaa käyttäessäsi henkilöllisyytesi voidaan varmentaa pankkitunnuksillasi tupas-varmennepalvelun avulla. Varmennepalvelussa käytettävissäsi ovat pankeista Osuuspankki, Nordea, Sampo, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, S-pankki, LähiTapiola sekä Ålandsbanken. Asiointi on mahdollista myös mobiilivarmennetta käyttämällä.

Luottoehdot
Laskun ja kertaluoton myöntäjä sekä käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Lowell Rahoitus Oy, PL 20, 20101 Turku. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lasku tai kertaluotto siirtyy Lindorff Payment Services AB:lle, joka vastaa Lowellin kuluttajaluotoista ja rahoituksesta Pohjoismaissa. Lisätietoja, muun muassa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät osoitteesta bill.lowell.fi.


Voit tutustua laskun ja erämaksun yleisiin luottoehtoihin ja tallentaa ne itsellesi oheisesta linkistä:
yleiset luottoehdot

Katso myös: vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

https://www.lowell.fi/lowell/tietosuoja/

 

Luottoehdot

 

Laskun ja kertaluoton myöntäjä sekä käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Lowell Rahoitus Oy, PL 20, 20101 Turku. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lasku tai kertaluotto siirtyy Lowell Payment Services AB:lle, joka vastaa Lowellin kuluttajaluotoista ja rahoituksesta Pohjoismaissa. Lisätietoja, muun muassa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät osoitteesta bill.lowell.fi.

Voit tutustua laskun ja erämaksun yleisiin luottoehtoihin ja tallentaa ne itsellesi oheisesta linkistä:
yleiset luottoehdot
Katso myös:
vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

 

Yrityslasku

Yrityslasku on yrityksille suunnattu, laskutukseen perustuva maksutapa. Palvelun tarjoaa Enterpay. Tutustu maksutapaan tarkemmin täältä.

Palvelun ehdot

Tarkempi kuvaus maksutavan toiminnasta

Muut maksutavat

Power Aktiiviraha


Power Aktiiviraha on kortti jokapäiväiseen käyttöön. Maksat sillä isot ja pienet ostokset, niin Suomessa kuin ulkomailla. Lähiluettavalla kortilla voit myös nostaa käteistä automaateista. Käytössäsi ovat edulliset maksuaikatarjoukset niin Powerilla kuin muilla Aktiiviraha-yhteistyökumppaneilla. Power Aktiiviraha -kortin haltijana ansaitset myös Finnair Plus -palkintopisteitä aina, kun maksat ostoksiasi Power Aktiiviraha -kortilla: yksi euro = yksi piste. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11–13, Helsinki. Korttia voit hakea missä tahansa Power-myymälässä. Lue lisää: www.aktiiviraha.fi/

 

Tax Free ostokset

Tarkemmat ohjeet www.power.fi/tuki/taxfree/