Lahjakortti

Power-lahjakortti ja alennuskoodi

Power-lahjakortti on toivottu lahja. Sillä voi ostaa mistä tahansa Power-myymälästä mitä ikinä haluaakaan! Lahjakortin voit ostaa Power-myymälästä, summan voit valita itse ja kortti on voimassa aina 12 kk latauspäivästä. Voit käyttää samaa lahjakorttia useampiin eri ostoksiin, kunnes sen arvo on kokonaan käytetty.

Power-lahjakortti ei käy maksuvälineenä power.fi-nettikaupassa ja nettikauppaan ei ole ostettavissa erikseen alennuskoodeja.

Kadonnutta tai varastettua lahjakorttia ei korvata. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä lahjakortilla ole palautusoikeutta.

Alennuskoodien voimassaolo vaihtelee kampanjoiden ja tarjousten mukaan.

Etsi lähin myymäläsi tästä.

 

Olen saanut alennuskoodin nettikauppaan, miten saan hyödynnettyä sen?

Alennuskoodi syötetään ostoskorin ensimmäisellä sivulla sille varattuun kenttään heti tuoteyhteenvedon alapuolella. Klikkaa kohtaa "Onko sinulla alennuskoodi?" ja koodille varattu kenttä tulee esiin. Syötä koodi kenttään ja paina "Lähetä" niin ostoksen loppusumma muuttuu välittömästi.

Alennuskoodia käyttäessä ostoksen loppusumman tulee olla alennuskoodin arvoa suurempi. Maksupalvelut (pankit) eivät hyväksy 0 € maksusuoritusta, jolloin tilaus epäonnistuu. Alennuskoodi on kertakäyttöinen.

Huomaathan, että alennuskoodia ei voi käyttää Click and Pick -myymälävaraukseen, koska tuote maksetaan myymälässä noudon yhteydessä. Netin alennuskoodi ei käy Power-myymälässä maksuvälineenä.

 

Kuinka tarkistan lahjakortin arvon?

Täältä voit tarkistaa lahjakorttisi saldon.

Huomaathan, että jos lahjakorttisi numero alkaa numeroilla 05, saldotietoa ei valitettavasti voi tarkistaa täältä. 05-alkuisten lahjakorttien saldot ja voimassaoloajat voidaan tarkistaa Power-myymälöissä sekä asiakaspalvelussa. Laitathan yhteydenottoihin aina lahjakortin numeron.

Alennuskoodin saldo- ja voimassaolokyselyt ainoastaan asiakaspalvelun kautta.

 

 

Voita 500 € Power-lahjakortti!

Tilaa Powerin uutiskirje ja olet mukana kuukausiarvonnassa – palkintona 500 € Power-lahjakortti! Lue lisää: www.power.fi/uutiskirje

 

POWER GIFT CARD

Power gift cards can be purchased from all Power stores and you can pay with it in all Power stores (www.power.fi/myymalat). It’s a great gift idea! You can decide on the sum yourself. The gift card is valid for 12 months. You can check the balance on your gift card on this page: please insert the card number and CVC-code and push “Tarkista saldo”.

 

POWER GAVE KORT

Power presentkort kan köpas i alla Power butiker och går att betala med i alla Power affärer (www.power.fi/myymalat). Det är en fin presentidé! Du kan själv bestämma summan. Presentkortet är giltigt i 12 månader. Du kan kontrollera saldot på ditt presentkort på denna sida: vänligen sätt in kortets nummer och CVC-koden och tryck på "Tarkista saldo".