Tabletit ja tarvikkeet

Tabletit ja tarvikkeet

Tablet-tietokoneet ovat täydellinen ratkaisu silloin, kun haluat selata nettiä, lukea kirjaa, katsoa elokuvaa tai TV-sarjaa. Kokonsa ansiosta tabletti kulkee mukana matkalla ja voit käyttää sitä muistiinpanovälineenä kokouksissa tai luennolla. Mikä on halvin tablet tai mikä on tehokkain tablet? Powerilta löydät laajan valikoiman uusimpia ja halutuimpia tablet-laitteita tunnetuilta valmistajilta. Meiltä löytyy mm Apple iPad, Samsung Galaxy Tab, Asus ZenPad, Microsoft Surface sekä muita Windows että Android tabletteja. Valikoimastamme löydät myös käteviä suojakoteloita, näppäimistöjä ja ohjauslaitteita sekä paljon muuta.

Haluatko vastaanottaa tarjoukset ensimmäisten joukossa?

Tilaa POWER-uutiskirje ja voita 500 € lahjakortti

  • Tilaamalla POWER-uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista ja kampanjoista.
  • Arvomme kuukausittain 500 € arvoisen Power-lahjakortin uutiskirjeen tilaajien kesken.

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa uusimpia vinkkejä, neuvoja ja tarjouksia Powerin tuotetarjonnasta, tietoa kilpailuista, arvonnoista ja tapahtumista sekä Powerin yhteistyökumppanien tarjonnasta sähköisesti (esim. Sähköposti, SMS, MMS, push -ilmoitukset, sociaalisen median viestimet.)

POWER voi kysyä minulta haluanko päivittää myöntymykseni koskien eri kommunikaatiomuotoja joilla POWER voi olla minuun yhteydessä. Kun tilaat uutiskirjeemme, osallistut myös kuukausittaiseen arvontaamme. Lue lisää

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska tahansa ja poistaa myöntymyksen markkinoinnin vastaanottamisesta.

POWER käsittelee edellämainittua henkilökohtaista dataa, asiakasprofiilistani saatuja tietoja sekä tietoja ostoksistani ja kiinnostuksen kohteistani sekä tietoja käyttäytymisestäni POWERin verkkosivuilla ja muissa verkkosivustoissa vain toimittaakseen minulle ajankohtaisia ja sopivia tarjouksia POWERilta tai POWERin yhteistyökumppaneilta.

Tarkemmat tiedot Tietosuojakäytäntö

Kiitos rekisteröitymisestä