ASUS ZENBOOK UX430UN-PURE4 14" KANNETTAVA TIETOKONE

ASUS ZenBook UX430UN-PURE4 - Kevyt, ohut, tehokas!

 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • LOCAL, getAggregateRating, 6ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • 14" Full HD -näyttö (1920x1080)
 • Intel® Core™ i7-8550U (1.8 GHz)
 • NVIDIA GeForce MX150 2 Gt GDDR5
 • 16 Gt RAM-muisti
 • 512 Gt M.2 SSD -tallennustila
 • WiFi 802.11ac & Bluetooth 4.1
 • 1x USB 2.0, 1x USB-C, 1x USB 3.1(Gen 1), 1x Micro HDMI, SD-kortinlukija
 • Arvioitu akun kesto: yli 11 h
Norm. {{p.previousPrice | currency}} {{p.previousPriceVat0 | currency}} *
{{p.productPrice.formatIntPrice()}} {{p.productPriceDecimal.formatDecimalPrice()}} {{p.productPriceVat0.formatIntPrice()}} {{p.productPriceVat0.formatDecimalPrice()}}
Näytä hinta verolla / ilman veroa
* {{p.previousPriceDisclaimer}}
Tuotteen myynti alkaa:
{{product.AddToCartDisabledTo | dateFormatter: 'd.M.yyyy HH:mm'}}
{{product.AddToCartDisabledText}}
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • LOCAL, getAggregateRating, 6ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • LOCAL, getReviews, 1ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Kuvaus

YKSINKERTAINEN, NOPEA, TURVALLINEN

ASUS ZenBook -sarja on aina erottunut joukosta ultrakannettavilla tietokoneillaan, eikä ZenBook UX430UN PURE ole poikkeus. Kannettavassa on 13 tuuman kuori ja 14 tuuman näyttö. Sinun ei tarvitse valita kannettavuuden ja näytön koon väliltä – ZenBook UX430UN PURE tarjoaa ratkaisun kaikkiin tarpeisiin. Ohuen ja kevyen, ikonisen ZenBook-muotoilunsa sekä erittäin suorituskykyisten komponenttiensa ansiosta ZenBook UX430UN PURE on itsestäänselvä valinta.


 

 

Näe enemmän, suoriudu paremmin

Kaikki ovat varmasti samaa mieltä siitä, että kun halutaan suoriutua parhaalla mahdollisella tavalla, suurempi näyttö on valttia. Se helpottaa samanaikaisten tehtävien suorittamista sekä tekee viihteen seuraamisesta entistä viihdyttävämpää. Siksi ZenBook UX430UN PURE -mallissa on suurin mahdollinen näyttö. Vain 7,18 mm leveiden kehystensä ansiosta kannettavan 13 tuuman kuoreen on voitu upottaa 14 tuuman Full HD -näyttö. Optimaalisen käyttömukavuuden takaa myös näytön heijastamaton mattapinta, joka vähentää käyttöä häiritsevää kiiltoa. Tuloksena on kannettava, jonka huikea 80 %:n näyttö-runkosuhde minimoi laitteen koon sekä auttaa sinua maksimoimaan samalla tuottavuutesi.


 

 

Vaikuttava näyttö

ZenBook tunnetaan loistavasta kuvanlaadusta, eikä ZenBook UX430UN PURE ole tietenkään poikkeus. Laitteen suuri ja valovoimainen näyttö tarjoaa loistavan kuvanlaadun. 100-prosenttisen sRGB-väriprofiilin ansiosta värit näkyvät todenmukaisempina ja elävämpinä kuin perinteisellä näytöllä. ZenBook UX430UN PURE -mallin näyttö hyödyntää wide view -teknologiaa, joka säilyttää värit ja kontrastin myös silloin, kun näyttöä katsotaan sivusta.


 

 

Ajatonta tyyliä nykyaikaisella vivahteella

Edustavuus, hienostuneisuus ja tyylikkyys ovat ZenBook-sarjan kannettavien tunnusmerkkejä. ZenBook UX430UN PURE jatkaa tätä perinnettä. Tarkan käsityön ja ensiluokkaisten materiaalien ansiosta lopputuloksena on vaikuttava kannettava. Alumiinikuoren ja ikonisen ASUS ZenBook -muotoilun tunnistaa välittömästi.


 

 

 

Ei kompromisseja

ZenBook UX430UN PURE on kannettava, jonka suunnittelussa ei ole tehty kompromisseja. Laitteessa on  8. sukupolven Intel® Core™ i7 -suoritin sekä 16 Gt nopeaa DDR4-muistia ja 512Gt:n SSD-muisti, joten sinun ei tarvitse kantaa huolta sen suorituskyvystä. ZenBook UX430UN PURE on ohuin koskaan markkinoille tuotu ZenBook, jossa on erillinen NVIDIA® GeForce® MX150 -näytönohjain. Se sopii täydellisesti sekä työntekoon että viihdekäyttöön. Kaipasitpa sitten huippuluokan kuvanlaatua videoiden katseluun, vaikuttavaa pelisuorituskykyä tai kuvanmuokkaukseen erinomaisesti soveltuvan kannettavan, ZenBook UX430UN PURE täyttää tarpeesi.


 

Erinomainen näppäimistö

Näppäimistö ja kosketuslevy ovat kannettavan kaksi tärkeää osaa. ZenBook UX430UN PURE on varustettu täysikokoisella, taustavalaistulla näppäimistöllä, joka tarjoaa äärimmäisen hyvän tuntuman ja vasteen. Kannettavan älykäs kosketuslevy on päällystetty ohuella lasilla, joka mahdollistaa pehmeän ja tarkan käyttötuntuman. Älykäs teknologia huolehtii, ettei kosketuslevy havaitse käyttäjän kämmentä. Monisormieleiden ja käsinkirjoituksen käyttöön tarkoitettu tukitoiminto helpottaa monien samanaikaisten tehtävien suorittamista.


 

 

 

Kaikki tarvittavat liitännät

ZenBook UX430UN PURE on varustettu uusimmalla käännettävällä USB-C-liitännällä, jonka tiedonsiirtonopeus on edellisen sukupolven USB-liitäntää jopa 10 kertaa parempi. USB-C-liitännän lisäksi kannettavasta löytyvät USB 3.1 Gen 1- ja micro HDMI -liitännät sekä SD-korttipaikka. Kannettavaan voi vaivatta kytkeä erillisen näytön, projektorin sekä muut oheislaitteistot.


 

 

 

Helppo ja turvallinen kirjautuminen Windows Hellolla

ZenBookiin kirjautuminen ei ole koskaan ollut helpompaa tai turvallisempaa. Kosketuslevyyn integroidun sormenjälkitunnistimen ja Windows Hellon ansiosta kirjautuessa ei tarvitse antaa salasanaa. Pelkkä sormen painallus riittää.


 

 

 

Widows PURE

Takuuvarma ZenBook, joka tarjoaa entistä optimoidumman Windows-elämyksen.

YKSINKERTAINEN ZenBook PURE ei sisällä lainkaan esiasennettuja kolmannen osapuolen ohjelmia, testiversioita tai sovelluksia. Valitset itse, mitä kannettavallesi asennetaan.

NOPEA ZenBook PURE -kannettavan valttina on nopeus, josta pääset nauttimaan jo heti käynnistyksestä lähtien. Laite tarjoaa optimaalista suorituskykyä eikä sisällä lainkaan muistia tai suorittimen tehoa turhaan vieviä ohjelmia. ZenBook PURE käynnistyy jopa kaksi kertaa nopeammin ja sammuu 35 prosenttia nopeammin.
TURVALLINEN Kannettavasi on suojattu Windows Defenderillä, Microsoftin omalla viruksentorjuntaohjelmalla. Windows Defender on ilmainen ohjelma, joka päivittyy säännöllisesti vuosimaksuitta. Käyttäessäsi ZenBook PURE -kannettavaa sinun ei tarvitse kantaa huolta turvallisuudesta.