Tietotekniikka

Tietotekniikka

Elämää helpottavat ja työtä tehostavat tietotekniikkalaitteet löydät Powerilta! On sinulla haussa sitten Apple iPad, Apple Macbook Pro, Microsoft Surface, Asus kannettava tai Samsung Galaxy Tab, löydät meiltä varmasti sopivan laitteen! Laitteet kulkevat helposti mukana niin työssä kuin vapaa-ajalla. Laajasta valikoimastamme löydät pc- ja mac-kannettavat tietokoneet työ-, koti- ja opiskelukäyttöön. Läppärin saa vaivatta muutettua pöytäkonemaiseksi sopivan kokoisella ulkoisella näytöllä ja oheislaitteilla. Meiltä saat myös tarvittavat ohjelmistot sekä tallennusvälineet.

Haluatko vastaanottaa tarjoukset ensimmäisten joukossa?

Tilaa POWER-uutiskirje ja voita 500 € lahjakortti

  • Tilaamalla POWER-uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista ja kampanjoista.
  • Arvomme kuukausittain 500 € arvoisen Power-lahjakortin uutiskirjeen tilaajien kesken.

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa uusimpia vinkkejä, neuvoja ja tarjouksia Powerin tuotetarjonnasta, tietoa kilpailuista, arvonnoista ja tapahtumista sekä Powerin yhteistyökumppanien tarjonnasta sähköisesti (esim. email, text, MMS, push notifications, social media messenger)

POWER voi kysyä minulta haluanko päivittää myöntymykseni koskien eri kommunikaatiomuotoja joilla POWER voi olla minuun yhteydessä. Kun tilaat uutiskirjeemme, osallistut myös kuukausittaiseen arvontaamme. Lue lisää

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska tahansa ja poistaa myöntymyksen markkinoinnin vastaanottamisesta.

POWER käsittelee edellämainittua henkilökohtaista dataa, asiakasprofiilistani saatuja tietoja sekä tietoja ostoksistani ja kiinnostuksen kohteistani sekä tietoja käyttäytymisestäni POWERin verkkosivuilla ja muissa verkkosivustoissa vain toimittaakseen minulle ajankohtaisia ja sopivia tarjouksia POWERilta tai POWERin yhteistyökumppaneilta.

Tarkemmat tiedot Tietosuojakäytäntö

Kiitos rekisteröitymisestä

Chat

Avaa chat

Chat