Tietotekniikka

Tuoteryhmät

Google Stadia

Google julkaisi vihdoin kauan odotetun pelialustansa Stadian vuoden 2019 Game Developers Conference -tapahtumassa. Google lähtee haastamaan pelimaailman konkareita aivan uudenlaisella palvelullaan, jolla se tulee siirtäneeksi pelimaailman huomion yhä vahvemmin striimaukseen. Suoratoistopalvelun kautta käyttäjällä on pääsy suureen määrään pelejä käytännössä millä vain laitteella.

Lue lisää
Windows - Reimagine yourself

Windows 10-käyttöjärjestelmän, 8. sukupolven Intel-prosessorin ja kehittyneen laitetekniikan ansioista nykypäivän tietokoneet ovat entistä nopeampia, kevyempiä ja ohuempia.

Lue lisää

Haluatko vastaanottaa tarjoukset ensimmäisten joukossa?

Tilaa POWER-uutiskirje ja voita 500 € lahjakortti

  • Tilaamalla POWER-uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista ja kampanjoista.
  • Arvomme kuukausittain 500 € arvoisen Power-lahjakortin uutiskirjeen tilaajien kesken.

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa uusimpia vinkkejä, neuvoja ja tarjouksia Powerin tuotetarjonnasta, tietoa kilpailuista, arvonnoista ja tapahtumista sekä Powerin yhteistyökumppanien tarjonnasta sähköisesti (esim. Sähköposti, SMS, MMS, push -ilmoitukset, sociaalisen median viestimet.)

POWER voi kysyä minulta haluanko päivittää myöntymykseni koskien eri kommunikaatiomuotoja joilla POWER voi olla minuun yhteydessä. Kun tilaat uutiskirjeemme, osallistut myös kuukausittaiseen arvontaamme. Lue lisää

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska tahansa ja poistaa myöntymyksen markkinoinnin vastaanottamisesta.

POWER käsittelee edellämainittua henkilökohtaista dataa, asiakasprofiilistani saatuja tietoja sekä tietoja ostoksistani ja kiinnostuksen kohteistani sekä tietoja käyttäytymisestäni POWERin verkkosivuilla ja muissa verkkosivustoissa vain toimittaakseen minulle ajankohtaisia ja sopivia tarjouksia POWERilta tai POWERin yhteistyökumppaneilta.

Tarkemmat tiedot Tietosuojakäytäntö

Kiitos rekisteröitymisestä