Tietoa Powerista

POWER - Suomen uusi elektroniikkajätti

 

Syksy 2015. Glostrup, tanskalainen pikkukaupunki Kööpenhaminan liepeillä. Kaupunki on tänään kaikkea muuta kuin hiljainen: satojen metrien jonot kiemurtelevat kaduille asti, liikenne on ruuhkautunut ja paikalla on kymmenien liikenteenohjaajien lisäksi jopa virkavaltaa. 

Onko kyseessä kriisi? Ei – tai korkeintaan kilpailijoille. Glostrupissa on avattu uudenlainen kodintekniikkaketju: POWER. Kodintekniikan uusi tulokas houkutteli tuona syksyisenä päivänä paikalle tuhansia tanskalaisia, jotka olivat kuulleet uuden tulokkaan suorastaan järjettömistä hintatarjouksista.

Power on ottanut heti ensimmäisen myymäläavauksen jälkeen nopeasti vahvan markkina-aseman Tanskassa. Konseptin menestyksen syynä on ollut erittäin aggressiivinen hinnoittelun ja toimivan nettikaupan lisäksi tehokkaat, modernit ja asiakasystävälliset myymälät. Powerin konseptin on luonut norjalainen erikoistavarakaupan taitaja Øivind Tidemandsen, joka on myös mm. XXL-urheilukauppaketjun perustaja.

Nyt POWER on tullut myös Suomeen. Powerin strategia perustuu laatutuotteiden aggressiiviseen hinnoitteluun, minkä mahdollistavat suorat tehdasostot ja turhien kustannusten minimointi. Powerin 60 000 m2 keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa, jossa varastoidaan yli 20 000 tuotenimikettä. Yhteispohjoismainen toiminta mahdollistaa merkittävät volyymiedut, joka näkyy myös tuotteiden hinnoissa.

Power Finland Oy kuuluu Power International AS -konserniin. Power International AS:n liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa.
 

Enää ei tarvitse maksaa liikaa. Sama halpa hinta myymälässä ja netissä.

TÄMÄ ON POWER!