Terveys ja kuntoilu

Tuoteryhmät

Terveys ja kuntoilu

Kunnon ylläpitäminen ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin nyt. Enää et tarvitse valmentajaa tai ystävää motivoimaan sinua lenkillä, vaan kaveriksi riittää yksinkertainen aktiivisuusranneke. On haussasi sitten halvin aktiivisuusranneke tai sykettä mittaava aktiivisuusranneke, meiltä löydät itsellesi varmasti sopivan tuotteen. Pidä kirjaa omasta liikkumisestasi ja haasta itsesi tekemään omia ennätyksiä. Valikoimamme tuotteilla teet paljon muutakin kuin tarkkailet liikuntaasi. Tutustu valikoimaamme ja aloita terveellisempi elämä jo tänään.

Haluatko vastaanottaa tarjoukset ensimmäisten joukossa?

Tilaa POWER-uutiskirje ja voita 500 € lahjakortti

  • Tilaamalla POWER-uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista ja kampanjoista.
  • Arvomme kuukausittain 500 € arvoisen Power-lahjakortin uutiskirjeen tilaajien kesken.

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa uusimpia vinkkejä, neuvoja ja tarjouksia Powerin tuotetarjonnasta, tietoa kilpailuista, arvonnoista ja tapahtumista sekä Powerin yhteistyökumppanien tarjonnasta sähköisesti (esim. email, text, MMS, push notifications, social media messenger)

POWER voi kysyä minulta haluanko päivittää myöntymykseni koskien eri kommunikaatiomuotoja joilla POWER voi olla minuun yhteydessä. Kun tilaat uutiskirjeemme, osallistut myös kuukausittaiseen arvontaamme. Lue lisää

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska tahansa ja poistaa myöntymyksen markkinoinnin vastaanottamisesta.

POWER käsittelee edellämainittua henkilökohtaista dataa, asiakasprofiilistani saatuja tietoja sekä tietoja ostoksistani ja kiinnostuksen kohteistani sekä tietoja käyttäytymisestäni POWERin verkkosivuilla ja muissa verkkosivustoissa vain toimittaakseen minulle ajankohtaisia ja sopivia tarjouksia POWERilta tai POWERin yhteistyökumppaneilta.

Tarkemmat tiedot Tietosuojakäytäntö

Kiitos rekisteröitymisestä

Chat

Avaa chat

Chat