TV KALIBROINTIPALVELU MAX 55" TV

{{product.ShortDescription}}

  • {{argument}}
Alkaen
{{product.Price.formatIntPrice()}} {{product.Price.formatDecimalPrice()}}

Kuvaus

Hankitko juuri uuden TV:n? Kalibrointipalvelu tuo mahdollisuuden nauttia suosikkielokuvistasi ja TV-ohjelmistasi niin kuin niiden tekijät ne tarkoittivat.

  • Kalibroinilla tarkoitetaan television kuvan värisäätöä, jolloin kuva on mahdollisimman lähellä alkuperäistä
  • Kalibroinnin suorittaa aina ammattiasentaja yksilöllisesti jokaiselle televisiolle
  • Power käyttää samaa korkealuokkaista ammattitason SpectraCal-laitteistoa, joita elokuvateatteritkin käyttävät

Television kirkkaat värit ja suuri kontrasti kiinnittävät huomiosi, kun näet tuotteen liikkeessä ensimmäistä kertaa. Kotiin päästyäsi aiemmin upeana pitämäsi kuva ei välttämättä näytäkään enää samalta, vaan värit ovat kirkkaita ja liioiteltuja. Meri on näyttää epätodellisen turkoosilta ja jalkapallokentän nurmikko on neonvihreä - kuva on kaikin puolin luonnoton eikä sitä ole enää miellyttävä katsella.

Ensimmäinen ajatuksesi voi olla: "Voin muokata kuva-asetuksia itse. Miten hyödyn erillisestä kalibroinnista?”

Jokainen televisio on yksilö. Tehtaan kuva-asetukset on suunniteltu näyttämään vetoavilta nimenomaan myymäläolosuhteissa. Jos valmistajat kalibroisivat itse kaikki televisionsa, olisivat ne huomattavasti kalliimpia. Kalibrointi ei nimittäin ainoastaan vie aikaa, vaan vaatii myös harjoitusta ja erityisosaamista. Koulutetut teknikkomme hyödyntävät ammattitason CalMAN SpectraCal -laitteistoa ja suorittavat satoja säätöjä kuvasäätöjä tarjotakseen sinulle ensiluokkaisen kuvaelämyksen.

POWER Premium Picture Experience -palveluun kuuluu

  • Yleiskatsaus pikselivirheiden tai vaurioiden varalta
  • Viimeisimmän ohjelmistopäivityksen lataus ja asennus
  • Kuvan kalibrointi ammattitason SpectraCal CalMAN -laitteiston avulla
  • Smart TV -ominaisuuksien ja yhteyksien käyttöönotto (esim. Wi-Fi ja Bluetooth)
  • Raportti kaikista tehdyistä säädöistä ja lopullisista arvoista mikäli kuvasäätöjä joskus epähuomiossa muutetaan

SpectraCal® toimii läheisessä yhteistyössä elokuvateollisuuden kanssa ja on olennainen osa merkittävien Hollywood-tuotantojen kuvaoptimointia. SpectraCal® C6 kolorimetri yhdessä CalMAL-ohjelmiston kanssa tarjoaa markkinoiden edistyneintä valon aallonpituuden mittaustekniikkaa. Jokainen kolorimetri testataan erikseen ennen kuin sille myönnetään National Institute of Standards and Technology (NIST) -sertifikaatti sen tarkkuudesta.

Kalibrointi tuo mahdollisuuden nauttia kaikesta sisällöstä, kuten sisällöntuottajat ovat sen tarkoittaneet - katsoit sitten elokuvia Blu-ray-levyltä, sarjaa Netflixistä tai urheilua suorasta televisiolähetyksestä.

Me Powerilla haluamme tarjota tämän uusimman tekniikan kaikille asiakkaillemme ja varmistaa televisiollesi parhaan mahdollisen kuvanlaadun riippumatta siitä, millainen paneeli laitteessa on. Sinun ei tarvitse kuin ottaa mukava asento kotisohvalla ja nauttia ensiluokkaisesta kuvasta.