Ota rohkeasti yhteyttä

Yritysmyyntimme tavoitat sähköpostiosoitteesta yritysmyynti@power.fi.

Tai puhelimitse: 09 2310 1500 (Ma-Pe 9-16.30)

Laskutusasiat: laskutus@power.fi

Powerin yritysmyynnistä hankit kaikki yrityksesi tarvitsemat kodinkoneet ja tietotekniikan markkinoiden parhaaseen hintaan.

Hintarobottimme seuraa kilpailijoiden hintoja ympäri vuorokauden ja varmistaa, että Powerin hinnat ovat aina halvat. Keskittämällä yrityksesi hankinnat Powerille saat siis aina parhaat edut jo valmiiksi vertailluista hinnoista.

Yritysmyynnin kattavat palvelut kaikenkokoisille yrityksille

Yritysmyyntimme suunnittelee ja räätälöi yksilöllisesti suuriakin kokonaisuuksia, joten voitte hankkia kerralla kaikki yrityksesi laitteet aina taukotilan mikroaaltouunista ja kahvinkeittimestä neuvotteluhuoneen televisioon tai työntekijöiden tietokoneisiin ja puhelimiin.

Kodinelektroniikkatuotteiden lisäksi valikoimiimme kuuluvat myös DNA:n, Elisan ja Telian mobiili- ja laajakaistapalvelut.

Asennuspalveluilla tuotteet käyttökuntoon

Helpottaaksemme uusien tuotteiden käyttöönottoa, tarjoamme laajan valikoiman lisäpalveluita, jotka mahdollistavat laitteiden asennnuksen käyttökuntoon helposti ja vaivattomasti. Kuljetus-, asennus-, tietokoneen esiasennus- sekä television kalibrointipalvelu auttavat teitä saamaan maksimaalisen hyödyn irti ostoksestanne ilman asentamisen tuskaa ja siihen kuluvaa arvokasta aikaa.

Yrityslasku verkossa

Yrityslasku on yrityksille suunnattu, laskutukseen perustuva maksutapa. Palvelun tarjoaa Enterpay.

Tutustu maksutapaan tarkemmin täältä.

Palvelun ehdot

Tarkempi kuvaus maksutavan toiminnasta

Nopeat toimitukset

Asiakkainamme ovat niin PK-yritykset kuin suuremmat kansainväliset pörssiyhtiötkin. Kaiken kokoisten yritysten lisäksi palvelemme myös julkisen sektorin organisaatioita ja erilaisia yhdistyksiä. Suurien ostojen ja monipuolisten hankintakanaviemme avulla pystymme toimittamaan tarvittaessa suuretkin erät nopealla toimitusajalla, laadusta tinkimättä.

Laaja myymäläverkostomme palvelee ympäri Suomen

Laajan valikoiman omaavan nettikauppamme lisäksi palvelemme yritysasiakkaitamme 38 Power-myymälässä ympäri Suomen, mikä mahdollistaa helpon ja henkilökohtaisen asioinnin myymälässä yrityksesi sijainnista riippumatta. Myymälöidemme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri sinun yrityksellesi sopivimmat kodintekniikan tuotteet kaikkiin tarpeisiin.