Saat Powerilta hyvitystä vanhasta puhelimestasi tai tabletistasi!

Laitteiden kierrätys on järkiratkaisu! Saat Powerilta hyvitystä toimivasta puhelimesta tai tabletista. Saat suoraan selville käytössä olevan laitteesi hyvitysarvon klikkaamalla alla olevaa linkkiä.* Jos sinulla ei ole kyseinen laite tällä hetkellä käytössä, tai haluat selvittää vaihtohyvitysarvon esimerkiksi tietokoneella, voit hakea laitteen linkin takaa löytyvien valikoiden kautta.

Nykyisen laitteesi arvoon vaikuttaa myös laitteesi kunto. Laitteen kunto pyydetään määrittämään vaihtohyvitystä arvioidessa ja lopullinen kuntotarkastus tehdään Power myymälässä. Saat vaihtohyvitysprosessistasi koodin, jota näyttämällä myymälässä pääset hyödyntämään laitteesi hyvitysarvon haluamallasi tavalla välirahana uuteen laitteeseen, tai vaihtoehtoisesti lahjakorttina myöhempiä hankintoja varten. Voit myös lähettää tarjoustiedot sähköpostiisi tai kopioida ne QR-lukijalla puhelimeesi.

Vanhan laitteen tilit (Google-tili / Apple ID) tulee olla poistettuna, kun se luovutetaan kierrätettäväksi. Muutoin me pidämme huolen, että laitteesi tiedot tyhjennetään ja laite toimitetaan kunnosta riippuen hyötykäyttöön sellaisenaan, varaosiksi tai suoraan kierrätettäväksi. **

 

*Mobiililaitteella linkkiä klikkaamalla järjestelmä pyrkii löytämään valmiiksi hyvitysarvon käyttämällesi laitteelle. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sivun yläkulmasta löytyvää hakua "Etsi" painikkeen kautta. Valikon kautta haettaessa järjestelmä tarjoaa useille laitteille "Locked" ja "Unlocked" vaihtoehdot. "Locked" merkitty laite tarkoittaa SIM-lukittua, tai maalukittua laitetta. "Unlocked" viittaa laitteeseen, jossa ei ole rajoituksia - tällaisia laitteita on lähes kaikki viime vuosina Suomalaisten jälleenmyyjien kautta myydyt puhelimet ja tabletit.

 

**Vastaanotetuille laitteille ajetaan kuntodiagnostiikka ja ehjät laitteet datatyhjennetään kaikista tiedoista. Datatyhjennetyt laitteet kierrätetään kuntonsa perusteella joko uusiokäyttöön kunnostettaviksi, tai ne puretaan varaosiksi. Kunnostettavat laitteet palautuvat tehdashuollettuina laitteina takaisin käyttöön eripuolille maailmaa.

Kuntotarkastuksen ja kierrätysprosessin suorittavalla yrityksellä on ympäristösertifioinnit: ISO 14001:2004, CHAS-sertifiointi ja Carbon Trust Standard Bearer -todistus.

Chat

Avaa chat

Chat