{{cart.cartItems}}
Löytyi {{ suggestionResult.MatchCount }} tulosta

Brand store

Television kalibrointi

Television käyttöönotto ja kalibrointi

 

Ota uuden television kuvasta kaikki irti! Autamme sinua valitsemaan television, joka täyttää kaikki tarpeesi ja vaatimuksesi. Lisäksi autamme valitsemaan sopivan kokoisen laitteen ja mahdolliset lisävarusteet juuri sinun tarpeisiisi. Kun televisio ja lisävarusteet on valittu, on tärkeää, että saat laitteista irti kaiken hyödyn. Powerin kuvan kalibrointi-palvelu varmistaa, että saat parhaan mahdollisen katseluelämyksen. Autamme sinua kaikkien asetusten määrittämisessä ja kuvanlaadun säätämisessä.

Säätäessämme televisiotasi analysoimme ostamasi television kuvaa laitteistolla joka on luotu tähän tarkoitukseen. Tämän jälkeen säädämme ja optimoimme television kuvan sellaiseksi, kuin elokuvantekijät ovat sen suunnitelleet olevan. Meistä kalibrointi on välttämätöntä, koska nykyisten televisiomallien värit säädetään tehtaalla usein liian voimakkaiksi ja valovoimaisiksi. Näin valmistajat saavat tuotteensa erottumaan paremmin myymälöissä eivätkä asetukset ole parhaat mahdolliset television katseluun. Kalibroinnilla saat uuteen televisioosi laadukkaamman kuvan. Lisäksi kalibrointi vähentää virrankulutusta, laitteen lämpenemistä ja näin ollen lisää myös televisiosi käyttöikää.

Kalibrointi saatavilla ainoastaan myymälästä.

 

  • Ostaessasi kalibrointipalvelun saat seuraavat palvelut:
  • Laitteen purkaminen pakkauksesta ja silmämääräinen tarkastus
  • Paneelin perusteellinen tarkastus mahdollisten pikselivirheiden varalta
  • Kuvan kalibrointi
  • TV:n pakkaaminen laatikkoon noutoa/kuljetusta varten
  • Toimitamme kalibrointiraportin, jotta osaat palauttaa asetukset mikäli olet muuttanut säätöjä itse jälkikäteen

undefined

 

POWER-SUPPORT auttaa sinua muun muassa television, tietokoneen, tabletin ja matkapuhelimen käyttöönotossa. Me autamme sinua! Tehtävämme on varmistaa sinulle sujuva uusien laitteiden käyttöönotto. Meihin saat helposti yhteyden! Käänny lähimmän POWER-myymälän puoleen. Voit myös ottaa yhteyttä chat-toiminnolla tai sähköpostitse, tai soittaa asiakaspalveluumme numeroon 0305 0305.