Puhelin käyttövalmiiksi

Puhelin käyttövalmiiksi asennettuna

Näytönsuojan asennus

Kokeneet työntekijämme asentavat meiltä ostamasi näytönsuojan paikalleen. Näin vältyt häiritseviltä ilmakuplilta.

Hinta 9,90

Puhelimen käytöönotto

Haluatko, että uuden puhelimen käyttöönotto sujuu ongelmitta ja helposti? Puhelimen käyttöönottopalvelumme ansiosta saat laitteen, jonka käytön voit aloittaa heti kotiin päästyäsi. Laitamme SIM-kortin paikalleen puhelimeen, käymme läpi perusasetukset ja tarkistamme internet-/MMS-asetukset.

Hinta 19,90

Laajennettu puhelimen käytöönotto

Käytöönoton lisäksi tarkistamme, että puhelimeen on päivitetty uusin ohjelmisto. Siirrämme yhteystiedot, viestit, kuvat, videot ja musiikin vanhasta puhelimestasi.* Näin saat vanhasta puhelimestasi kaikki tiedot uuteen puhelimeen.

Hinta 39,90

Puhelimen käyttöönotto, Premium

Premium-palveluumme kuuluvat F-Secure SAFE antivirus, Freedome VPN ja KEY-salasanaohjelma. Palveluun sisältyy myös puhelimen varmuuskopion tekeminen muistitikulle** Näistä tuotteista voit kysyä lisätietoja myymälästämme.

Hinta 69,90

* Yhteystiedot, ilmoitukset ja muut tiedot voidaan siirtää vain, jos molemmat matkapuhelimet tukevat käyttämiämme laitteita. Erityisesti videoissa ja musiikissa on rajoituksia eri käyttöjärjestelmien välillä. Tiedustele myymälästämme, mitä ominaisuuksia puhelimesi tukee. ** Muistitikku myydään erikseen.

undefined

 

 

undefined

 

POWER-SUPPORT auttaa sinua muun muassa television, tietokoneen, tabletin ja matkapuhelimen käyttöönotossa. Me autamme sinua! Tehtävämme on varmistaa sinulle sujuva uusien laitteiden käyttöönotto. Meihin saat helposti yhteyden! Käänny lähimmän POWER-myymälän puoleen. Voit myös ottaa yhteyttä chat-toiminnolla tai sähköpostitse, tai soittaa asiakaspalveluumme numeroon 0305 0305.

Chat

Avaa chat

Chat