Lelut ja gadgetit

Alla olevasta valikoimasta löydät erilaiset älykkäät lelut, radio-ohjattavat kilpa-autot sekä hauskat gadgetit
kaikenikäisille. Oikeanlaiset lelut tukevat leikin varjolla lapsen kasvua ja kehitystä sekä antavat tilaa myös lapsen ja nuoren omalle mielikuvitukselle ja sen kehittymiselle.


Radio-ohjattavat

Powerin valikoimasta löydät mitä hienoimmat kauko-ohjattavat kilpa-autot, robotit ja drone-lennokit. Radio-ohjattavilla leluilla leikkiminen kehittää erityisesti lapsen tai nuoren mielikuvitusta ja etenkin kauko-
ohjattavien lennokkien lennättämisessä on kirjaimellisesti vain taivas rajana!

Powerin tuotteiden valikoimasta löydät esimerkiksi DACOTA GAMING, Parrot ja Propel -merkkiset radio ohjattavat lelut. Henkeäsalpaavan hienot Star Wars -aiheiset dronet vievät leffafanin leikit kertaheitolla aivan uudelle tasolle. Näissä Quadcopetereissa on peräti neljä propellia ja niiden huippunopeus voi olla jopa 53 kilometriä tunnissa. Ne kiihtyvät 50 kilometrin tuntivauhtiin jopa huimassa kolmessa sekunnissa, joten vauhtia ei leikeistä puutu. Automaattiset käyttöä helpottavat ”Take off” ja ”Landing” -ominaisuudet
takaavat turvallisen nousun, lentämisen ja laskeutumisen kauko-ohjattavalla dronella. Uudentyyppiset
voimansiirtojärjestelmät näkymättömillä potkureilla antavat sinulle henkeäsalpaavan ja realistisemman
lentokokemuksen kuin koskaan aikaisemmin.

Myös perinteisien drone-lennokkien harrastajille löytyy valikoimasta niin quadcopterit kuin pienikokoiset
minidronetkin. Joitain kauko-ohjattavia lennokkeja voit ohjata myös omalla älypuhelimellasi ja siihen
erikseen ladattavalla sovelluksella. Joissain droneissa on oma kamera, jolloin pystyt seuraamaan laitteesi
matkaa yläilmoissa.

Pienikokoiset ja yli 8-vuotiaille tarkoitetut sukellusveneet sen sijaan vievät sinut uusiin seikkailuihin veden
äärellä ja aidon tuntuisella, suloisella robottilemmikillä lapsi voi harjoitella huolenpitoa ja vastuun
ottamista. Powerin leluvalikoimasta löydät myös sotapeleistä kiinnostuneelle aidonnäköiset,
sähkökäyttöisellä akulla toimivat kauko-ohjattavat panssariautot, joiden ajoaika on noin 15-20 minuuttia ja
kantavuus jopa 20 metriä.


Lelut

Olipa lapsesi sitten minkä ikäinen tahansa, valikoimasta löydät myös oikeanlaiset lelut jokaiselle
ikäryhmälle. Perheen pienimmillekin tarkoitetut rakennuspalikat sopivat myös vanhemmalle leikki-ikäiselle
lapselle ja kehittävät muun muassa lapsen loogisen päättelyn kykyä, luovuutta ja visuaalisuutta.
Monipuolisten rakennuspalikoiden parissa viihtyy pienempien lasten lisäksi myös nuoret sekä aikuisetkin,
joten niiden käyttöikä on todella pitkä ja leikkimisen rajana on ainoastaan mielikuvitus, kekseliäisyys ja
luovuus.

Musiikki voi vaikuttaa lapseen hyvinkin voimakkaasti ja musiikkia käytetäänkin usein juurikin uusien
asioiden oppimiseen, ja lapsen kasvun ja kehityksen tukemiseen. Powerin valikoimasta löytyvien soittimien avulla lapsi pääsee toteuttamaan itseään ja omaa luovuuttaan turvallisesti. Musiikin avulla lapsi oppii ilmaisemaan itseään ja taitojaan, ja ne kehittävät usein myös lapsen motorisia taitoja.

Päästä oma tai lapsesi luovuus valloilleen ja auta lasta ilmaisemaan itseään sähköpianon tai -rumpujen avulla. Lisävarusteeksi soittimiin on mahdollista liittää myös kuulokkeet, jolloin musikaalinen harjoittelu ei häiritse muita perheenjäseniä tai naapureita. Kuulokkeet eristävät myös ulkoisia ääniä tehokkaasti, joka auttaa käyttäjäänsä keskittymään paremmin. Kuulokkeita voi käyttää yhdessä myös muiden musiikkilaitteiden, tietokoneen tai television kanssa.

Lelujen valikoimasta löydät myös itse rakennettavat kilparadat mutkineen, risteyksineen ja hyppyreineen, joilla kisaat voitosta ystävien tai perheenjäsentesi kanssa. Voit ohjata radalla kaahaavia autoja kätevästi omalla iOS- tai Android -älylaitteellasi. Autot ja radan osat, sekä lisäosat myydään erikseen.


Gadgetit

Gadgeteilla tarkoitetaan yleisesti high-tech laitteita tai keksintöjä, jotka sopivat erilaisiin harrastuksiin tai
leikkeihin. Alla olevasta valikoimasta löydät gadgetit tunnetuilta valmistajilta, kuten muun muassa
Nintendo, DACOTA GAMING, Diverse ja Sphero.

Laajasta gadgetien valikoimasta löydät hauskat droidit sekä lapsen ystäväksi ohjelmoitavat ja älypuhelimella tai tabletilla hallittavat interaktiiviset robotit. Robotit sisältävät monia jännittäviä interaktiivisia toimintoja sekä niihin on rakennettu sisään useita erillisiä huomaamattoman pieniä moottoreita, joiden avulla liikkeet ovat erittäin realistisia. Robotit osaavat myös tuottaa puhetta jopa tuhannen erilaisen lauseen verran. Uusinta teknologiaa olevat robotit toimivat Bluetooth-yhteydellä ja ovat ohjattavissa sekä iOS-, että Android -käyttöjärjestelmällä.

Vuonna 2017 hittituotteeksi sosiaalisessa mediassakin noussut Fidget Spinner, eli sormihyrrä on tarkoitettu leluksi, joka lievittää stressiä ja antaa tekemistä sormille ja käsille. Fidget Spinnerit ovat erityisen suosittuja etenkin nuorison keskuudessa, mutta sopii oivaksi stressinlievittäjäksi myös aikuiselle. Spinnerin toiminta perustuu sen keskellä olevaan laakeriin, joka on useimmiten valmistettu joko muovista tai ruostumattomasta teräksestä. Eri materiaalista valmistetut laakerit vaikuttavat spinnerin pyörimisaikaan ja sen värinään. Spinnerillä voi tehdä erilaisia temppuja ystävien kanssa tai se voi helpottaa keskittymistä ja stressiä erilaisissa tilanteissa.

Perinteiset ja monikäyttöiset radiopuhelimet sopivat niin lasten leikkeihin kuin vaikka vanhemman välineeksi kuunnella ja seurata eri huoneessa nukkuvaa lasta. Radiopuhelimet sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin harrastajalle ja niiden kantavuus voi olla jopa 3 kilometriä! Automaattinen virransäästötila pidentää akun kestoa ja kohinasalpa tekee radiopuhelimen käytöstä entistä miellyttävämpää. Pienen kokonsa johdosta radiopuhelinta on helppo kantaa mukana ja käyttää yhdellä kädellä. Lähde ystäviesi kanssa seikkailuun ja kommunikoikaa kätevästi radiopuhelimien välityksellä.

 

[macroErrorLoadingPartialView]