Tietokone käyttövalmiiksi asennettuna

Tietokoneen asennuspalvelu

Päivitetty ja käyttövalmis! Power hoitaa tietokoneesi käyttövalmiiksi puolestasi. Asennuspalvelumme ansiosta saat tietokoneen, jonka käytön voit aloittaa heti kotiin päästyäsi. Perusasetukset määritetään valmiiksi ja uusimmat päivitykset ladataan ja asennetaan. Halutessasi asennamme Windowsista täysin puhtaan version, ilman kolmannen osapuolen ohjelmistoja.

Hinta alkaen 89 €

Huolenpitopalvelu Basic

Halutessasi voit valita Huolenpitopalvelu-paketin ja saat perusasennuksen lisäksi asiantuntijamme apua laitteen käytössä. Esimerkiksi mikäli esimerkiksi laitteesi ajan kuluessa hidastuu, teknikkomme tarkastavat laitteen ja suorittavat turvalliset eheytystoimenpiteet.

Huolenpitopalvelu Premium

Premium-pakettiin kuuluu Basic-palvelun lisäksi kattava F-Secure -tietoturvapaketti. Saat parhaan mahdollisen suojauksen, joka suojaa tietokonettasi mm. perinteisiltä viruksilta ja hyökkäyksiltä. Suosituin toiminto on verkkopankkisuojaus, joka estää ulkopuolisten pääsyn tietoihisi pankkiasioinnin aikana. Pakettiin kuuluu lisäksi myös VPN-asiakasohjelma, jolla estät verkkourkinnan ja surffaat anonyymisti; mainostajat eivät voi seurata sinua tai tekemisiäsi. Lisäksi mukana on ohjelma, joka tallentaa salasanat turvallisesti yhteen paikkaan.

 

undefined

 

undefined

 

POWER-SUPPORT auttaa sinua muun muassa television, tietokoneen, tabletin ja matkapuhelimen käyttöönotossa. Me autamme sinua! Tehtävämme on varmistaa sinulle sujuva uusien laitteiden käyttöönotto. Meihin saat helposti yhteyden! Käänny lähimmän POWER-myymälän puoleen. Voit myös ottaa yhteyttä chat-toiminnolla tai sähköpostitse, tai soittaa asiakaspalveluumme numeroon 0305 0305.