Television kalibrointi

Koe täydellinen kuvanlaatu

 

Koe täydellinen kuva televisiostasi. Kun olemme löytäneet tarpeisiisi sopivan television, kalibrointipalvelumme avulla saat television kuvasta luonnollisimman ja yksityiskohtaisimman – ota kaikki irti televisiostasi. Kalibrointi takaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun, jossa television kontrasti, värit ja harmaansävyt saadaan sellaisiksi, joiksi materiaalin valmistaja on ne tarkoittanut. Kalibroinnissa käytämme elokuvateollisuudessa ja ammattilaiskäytössä tunnettua CalMAN SpectraCal-laitteistoa.

 

Aloitamme kalibroinnin aina analysoimalla kuvan lähtötilanteen. Tämän jälkeen koulutettu ammattilainen tekee jopa satoja kuvasäätöjä CalMAN SpectraCal-laitteistolla, joita on käytännössä miltei mahdotonta tehdä silmämääräisesti. Kalibroimme jokaisen television yksilönä, joka on lopputuloksen kannalta ensi arvoisen tärkeää sillä jokaisen television kuvanlaatu- ja säädöt ovat lähtötilanteessa yksilökohtaisia. Toimitamme aina kalibrointiraportin tehdystä kuvanparannuksesta.

 

Meistä kalibrointi on välttämätöntä, koska televisiomallien värit säädetään tehtaalla usein liian voimakkaiksi ja valovoimaisiksi. Näin valmistajat saavat televisiot erottumaan myymäläolosuhteissa paremmin. Kalibroinnilla saat televisioosi yksityiskohtaisimman ja luonnollisimman kuvan.

 

”Pahinta säätämättömässä kuvassa on kuvan erittäin kylmä yleissävy” -Tekniikan Maailma 3/2017