Pyykinpesukoneet

Pyykinpesukone

Power tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pesukoneita, edestä- ja päältä täytettäviä pyykinpesukoneita sekä kuivaavia pesukoneita. Edestä täytettävän pyykinpesukoneen käyttöpaneeli ja täyttöluukku sijaitsevat laitteen etupuolella ja rakenne mahdollista suuren täyttökapasiteetin ja korkean linkousnopeuden. Päältä täytettävät pesukoneet taas voidaan sijoittaa kokonsa puolesta pienempiinkin tiloihin ja täyttötapa onkin useasti miellyttävämpi käytössä. Päältä täytettävät pyykinpesukoneet hyödyntävät useasti samoja teknisiä ominaisuuksia kuin valmistajan edestäkin täytettävät pesukoneet.

Kuivaavissa pesukoneissa yhdistyy pyykinpesukoneen ja kuivausrummun hyödyt, ja näitä kuivaavista malleista onkin tullut koko ajan suositumpia. Monissa kuivaavissa malleissa on mahdollista pyöräyttää sekä pesu että kuivaus yhdellä ohjelmalla mikä lisää käyttömukavuutta, varsinkin nykyisten lämpöpumppuperiaatteella toimivien kuivaavien pesukoneiden yhteydessä.

Sivuiltamme löytyy useita testivoittaja -malleja sekä erikoisempiinkin kokoluokkiin ratkaisuja, esimerkiksi erittäin kapeat edestä täytettävät mallit, kalusteisiin integroitavia pesukoneita sekä todella kompaktin kokoisia edestä täytettäviä pyykinpesukoineta. Nykyiset pyykinpesukoneet ovat erittäin energiatehokkaita sekä pystyvät pesemään parhailla pesutuloksilla todella alhaisissa lämpötiloissa, pienellä vedenkulutuksella ja ovat miellyttävän hiljaisia käytössä.

Tuotemerkkeinä esimerkiksi AEG, ASKO, Bosch, Candy, Electrolux, Gorenje, Gram, Grundig, Hoover, Indesit, LG, Miele, Rosenlew , Siemens, Senz, Samsung, Whirlpool ja Zanussi