Kodinkoneet

Kodinkoneet

Powerin laaja kodinkonevalikoima tarjoaa laadukkaat laitteet joka kotiin ja yritykseen. Meiltä löydät muun muassa kylmälaitteet, liedet ja pesukoneet. Valikoimamme kattaa laadukkaat tuotteet kaikissa hintaluokissa - etsitpä sitten käytännöllistä, ekologista tai kaunista laitetta, olet tullut oikeaan paikkaan!

Ekologista laitetta hakevan kannattaa kiinnittää huomio jokaisen tuotteen tuotekuvan
oikeaan yläkulmaan sijoitettuun kirjaimeen. Näet siitä helposti laitteen ekologisuutta kuvaavan energialuokan ilman, että sinun tarvitsee edes avata tuotesivua. Energialuokan lisäksi näet kustakin laitteesta muutaman olennaisimman ominaisuuden tuotekuvan alla. Klikkaamalla tuotetta saat lisätietoja kyseisestä laitteesta.

Alla lyhyt esittely kodinkonevalikoimamme jokaisesta kategoriasta sekä linkit, joiden alta pääset tutustumaan sinulle ajankohtaisimpiin tuoteryhmiin tarkemmin. Lisäksi myyjämme auttavat sinua mielellään juuri sinulle parhaan kodinkonekokonaisuuden rakentamiseen, kysy tarvittaessa myyjiltämme myös kuljetus- ja asennuspalveluista!


Pyykinpesukoneet

Pyykinpesukonevalikoimastamme löydät päältä ja sivusta täytettävät pesukoneet useilta laatumerkeiltä, kuten Mieleltä ja AEG:ltä. Meiltä löydät ekologiset laitteet niin pienten kuin suurtenkin pyykkimäärien pesemiseen. Tuotteissamme on myös monipuoliset ohjelmat vaativankin pyykkääjän tarpeisiin. Lisäksi osa malleista pystyy myös kuivaamaan pyykkisi - ja osasta voi väliasennussarjan avulla rakentaa pyykkitornin yhteensopivan kuivausrummun kanssa.

Pesukonetta hankkiessa kannattaa huomioida ainakin laitteen mahtuminen tilaan, ja sillä pestävän pyykin määrä. Lisäksi voit miettiä, millaisia pesuohjelmia tarvitset, haluatko täyttää koneen sivusta vai päältä ja millaisesta designista pidät. Mikäli aiot rakentaa pesutornin koneestasi ja kuivausrummusta, olisi hyvä kertoa tästä jo ostohetkellä myyjälle, joka auttaa sinua oikean väliasennussarjan ja yhteensopivien laitteiden valinnassa.

Tutustu tarkemmin pesukonevalikoimaamme: edestä ja päältä täytettävät pesukoneet,
kuivaavat pesukoneet.

Kuivausrummut

Kuivausrummuistamme löydät niin lämpöpumppu- kuin kondensiotekniikalla toimivat mallit. Kaikki mallimme ovat laadukkaita ja moderneja, lisäksi valtaosa malleistamme on mahdollista asentaa pesutorniin väliasennussarjan avulla. Meiltä löydät muun muassa seuraavat huippumerkit Bosch, Elextrolux ja LG - sekä lukuisia muita.

Myös kuivausrumpua valitessa on hyvä miettiä, minkä kokoinen rumpu tilaasi mahtuu ja haluatko rakentaa siitä tornin toisen laitteen kanssa. Lisäksi ekologisuus, design ja kapasiteetti, eli montako kiloa pyykkiä laitteeseen mahtuu, on hyvä ottaa huomioon. Jos aiot rakentaa pesutornin laitteestasi, suosittelemme molempien torniin tulevien laitteiden sekä väliasennussarjan hankkimista kerralla – näin takaat yhteensopivuuden sekä halutessasi yhtenevän designin.

Tutustu kuivausrumpuvalikoimaamme tarkemmin tästä.


Astianpesukoneet

Powerilta löydät laadukkaat astianpesukoneet lukuisilta valmistajilta niin 45cm kuin 60cm leveinä, lisäksi saatavilla on pöytämalleja esimerkiksi vapaa-ajan asuntoasi varten. Mallistostamme löytyvät laitteet ovat ekologia, edullisesti hinnoiteltuja ja erinomaisen pesutuloksen tarjoavia. Osassa malleistamme astiat sijoitetaan kahteen tasoon, osassa kolmeen.

Astianpesukonetta hankkiessa tulisi projekti aloittaa mittaamalla tila, johon laite tullaan asentamaan. Tämän jälkeen voit alkaa miettimään, minkä näköisen ja millaisilla ominaisuuksilla varustetun koneen haluat. Tyyli, käyttöösi sopivat ohjelmat, astiatasojen määrä ja koko, energialuokka ja hiljainen äänitaso ovat muita tyypillisiä valintakriteereitä astianpesukonetta valitessa. Löydät lisätiedot kaikista näistä ja paljon muuta astianpesukoneidemme tuotesivuilta. Myös myyjämme auttavat sinua mielellään sopivimman laitteen valinnassa.

Tutustu tarkemmin astianpesukonevalikoimaamme tästä.


Kylmälaitteet

Kylmälaitekategoriaamme kuuluvat jääkaappipakastimet, jääkaapit, pakastinkaapit, säiliöpakastimet, side by side -laitteet ja kotikylmiöt, viinikaapit sekä pien- ja erikoiskaapit. Tämän kategorian tuotteilla varmistat ruokasi tuoreuden sekä tyylikkään ilmeen keittiöllesi.Löydät meiltä sopivat kylmälaitteet niin suurtaloudelle kuin kesämökkikäyttöönkin.

Kylmälaitteiden valinta tulisi aloittaa miettimällä, mitä ja miten paljon haluat säilyttää kylmälaitteellasi ja millaiseen tilaan laite tulee. Muun muassa pakastimia on saatavilla suurista arkkupakastimista pienempiin kaappipakastimiin sekä jääkaapin pakastelokeroihin. Mittaa siis tilasi ja pohdi, haluatko säilyttää pakasteita, jääkaappilämpötilassa säilyviä tuotteita, viinejä ja vai kenties kaikkia näistä.  Tilavuuden ja laitteen mittojen lisäksi myös kylmälaitteita voi vertailla niiden äänitason sekä energialuokan avulla. Osassa laitteistamme on lisäksi älyominaisuuksia tai esimerkiksi jääpalojen valmistustoiminto. Saat näistä lisätiedot tuotesivuilta sekä myyjiltämme.

Tutustu tarkemmin kylmälaitevalikoimaamme: jääkaappipakastimet, jääkaapit, pakastinkaapit, säiliöpakastimet, side by side -laitteet ja kotikylmiöt, viinikaapit, pien- ja erikoiskaapit.


Liedet ja uunit

Liedet ja uunit -kategoriastamme löydät lattialiedet, kalusteuunit, liesitasot, mikrot, keittolevyt sekä pöytäuunit. Tämä kategoria kattaa laadukkaat liedet ja uunit jokaiseen kotiin. Meiltä saat niin integroitavat liedet ja uunit kuin lattialiedetkin. Tästä kategoriasta löydät tuotteita muun muassa näiltä laatumerkeiltä: Bosch, Miele ja Siemens.

Lieden valinnassa on tärkeää selvittää tulevan asennuspaikan mitat sekä sähköliitännät. Jos olet rakentamassa täysin uutta keittiötä, mieti lisäksi haluatko upottaa uunin ja liesitason kalusteisiin vai tahdotko mieluummin itsenäisesti seisovan lattialieden. Lisäksi on hyvä pohtia, haluatko valurautaisin, keraamisen vai kenties induktiolieden? Myös uuneissa on eroja erilaisissa paistotiloissa, kuten höyryn ja grillitoimintojen löytymisessä. Lisäksi laitteet eroavat energiatehokkuudessa sekä erilaisissa turvallisuusominaisuuksissa, kuten ajastimen, automaattisen virrankatkaisun ja lapsilukon saatavuudessa.

Tutustu tarkemmin liesi- ja uunivalikoimaamme: lattialiedet, kalusteuunit, liesitasot ja
mikroaaltouunit.


Liesituulettimet

Liesituuletinvalikoimamme tarjoaa sinulle vaihtoehtoja edullisimmista liesituulettimista designiin. Meiltä löydät tuotteet niin hormiin liitettävät, kuin huippuimuria hyödyntävät mallit. Löydät meiltä lisäksi erilaisiin tiloihin sopivat liesituulettimet - eri levyiset ja erilaisilla kiinnitysmekanismeilla varustetut. Liesituuletinvalikoimastamme löydät muun muassa seuraavat laatumerkit: AEG, Electrolux, Miele, Roselew ja Savo, sekä paljon muita.

Aloita liesituulettimen valinta suunnittelemalla liesituulettimen sijoituspaikka ja mittaamalla tila, johon laite tullaan asentamaan. Liesituuletin on usein näkyvällä paikalla keittiössä ja laitteista löytyykin useita mielenkiintoisia ja tyylikkäitä muotoiluvaihtoehtoja. Suosittelemme, että tutustut alla olevasta linkistä saatavilla oleviin tyyleihin ja mietit sitten, millainen laite sopisi juuri sinun keittiöösi. Halutessasi voit vertailla myös laitteiden energialuokkia, imutehoja ja äänitasoja samasta paikasta.

Tutustu liesituuletinvalikoimaamme tästä.


Mikroaaltouunit

Etsitpä sitten integroitavaa tai erillistä mikroaaltouunia, löydät sen meiltä! Meiltä saat erikokoiset ja -väriset laatumikrot useilta eri valmistajilta. Mikroaaltouunien tuotekategoriasta löydät lisäksi erillisuunit, joissa on tyypillisesti sekä perinteisen, että mikroaaltouunin ominaisuudet näppärässä normaalia uunia pienemmässä paketissa. Tarvikevalikoimastamme löydät lisäksi mikrokuvut ja puhdistusaineet mikrosi sekä erillisuunisi siistinä pitämiseen.

Mikroa valitessa on hyvä varmistaa, että uusi mikro sopii tilaasi kokonsa puolesta. Mikäli laite on näkyvällä paikalla, saatat haluta miettiä myös sen ulkonäköä, kuten väriä. Näiden lisäksi suosittelemme, että varmistat mikron olevan riittävän suuri ja tehokas käyttöösi. Jos lämmität esimerkiksi ruokaa koko perheelle usein mikrolla, kannattaa valita tehokas ja mahdollisimman suuri mikro. Mikäli käytät mikroa harvemmin, et välttämättä tarvitse niin suurta ja tehokasta laitetta. Koon ja tehon lisäksi kannattaa tutustua joko kuvien tai myyjiemme avustuksella mikron säätimiin. Osassa laitteista säädät vain lämmitystehon ja ajan, toisissa on hienoja erityisohjelmia erilaisten ruokien sulattamiseen, lämmittämiseen sekä kypsentämiseen.

Tutustu tarkemmin mikroaaltouunivalikoimaamme tästä


Tarvikkeet

Kodinkoneiden tarvikkeista löydät tarvikkeet astianpesukoneille, kylmälaitteille, liesille, liesituulettimille ja pyykinpesukoneille. Tämä kategoria sisältää muun muassa puhdistusaineet, asennustarvikkeet, liesituuletinten suodattimet, pyykinpesuaineet ja paljon muuta.

Tutustu tarkemmin tarvikevalikoimaamme: astianpesukoneiden tarvikkeet, kylmälaitteiden
tarvikkeet, liesien tarvikkeet, liesituulettimien tarvikkeet ja pyykinpesukoneiden tarvikkeet