Kahvi ja tee

Kahvi ja tee

Oletpa sitten kapselikahvin ystävä tai aidoista pavuista kahvinsa tekijä, löydät Powerista sopivan kahvinkeittimen juuri sinun tarpeisiisi. Valikoimamme kattaa muuan muassa makutestejä voittaneet tyylikkäät Moccamaster -keittimet, suositut Nespresso -kapselikeittimet sekä yli kymmenen muuta laatumerkkiä. Löydät meiltä myös teen valmistusvälineet sekä tarvikkeet teen ja kahvin ystävälle.


Kuinka valita oikea laite kahvin tai teen valmistamiseen?


Paljonko keität kahvia tai teetä kerrallaan?

Mieti aluksi, keitätkö yleensä vain yhden kupin aamukahvia itsellesi? Vai pitäisikö kahvia riittää koko perheelle tai kaikille työntekijöillesi? Pidätkö paljon juhlia, joita järjestäessä tarvitset käyttää omaa keitintäsi seurueen kahvin tai teen järjestämiseen? Meiltä löydät keittimet niin suurten määrien keittämiseen kuin kuppi kerrallaan kahvin tai teen valmistamiseen.


Suuria määriä keittävä

Mitä isompia määriä keität kerrallaan sitä suuremmasta vesisäiliöstä ja kahvipannusta hyödyt. Esimerkiksi Moccamastereissa on suurehko pannu, joka tarjoaa kahvit perheen tai pienen yrityksen kahvipöytään. Mikäli tarpeesi on vieläkin suurempi, löydät meiltä myös integroitavat kahvikeskukset, joissa on suuret vesisäiliöt, joilla voit keittää kahvia suuria määriä.

Osaan keittimistämme voit myös hankkia lisäpannuja, jolloin voit keittää lisää kahvia, vaikka toinen pannu ei olisikaan vielä tyhjä ja puhdas. Meiltä löydät myös termoskannut, joihin voit keittää kahvia valmiiksi esim. juhlien kahvihetkiä tai isompaa palaveria varten.


Pieniä määriä keittävä

Jos sen sijaan keität kahvia vain yhdelle tai kahdelle hengelle, sopivat valikoimastamme löytyvät pienemmät keittimet ja kapselikeittimet sopia tarpeisiisi paremmin. Myös 1-2 kupillista kerrallaan tekevä espressokeitin sopii tällaisten kahvimäärien tekemiseen.

Toki, jos tarvitset välillä isompia ja välillä pienempiä määriä voit myös hankkia suuremman keittimen, jolla keität vain pari kupillista kerrallaan. Kannattaa kuitenkin miettiä, kuinka usein tarvitset suurempia määriä kerrallaan, koska isompi keitin vie enemmän tilaa keittiössä. Yksi hyvä ratkaisu on pienempi keitin ja termoskannu, johon voit keittää osan kahvista valmiiksi, jos tarvitset isomman määrän kahvia joitain kertoja vuodessa.


Kuinka usein keität kahvia tai teetä?

Keitätkö kahvia useita kertoja päivässä itsellesi, perheellesi tai yrityksellesi? Vai riittääkö aamukahvikupillinen kerran päivässä? Vai keitätkö kenties kahvia ja teetä vain satunnaisille vieraille?

Oikean keittimen valintaan vaikuttaa olennaisesti, kuinka usein lempijuomaasi valmistat. Alla käymme läpi vinkit sopivan keittimen löytämiseen niin usein ja harvoin kahvia tai teetä valmistavalle.


Intohimoinen kahvin tai teen nauttija – löydä sopiva keitin itsellesi

Mitä useammin aiot kahvia tai teetä keittää, sitä enemmän kannattaa laitteen laatuun ja monipuolisuuteen panostaa. Mikäli haluat saada usein hyvää peruskahvia valitse jokin laadukkaista kahvinkeittimistämme, monipuolisuuden ystävälle espressokeittimet ja integroitavat keittimemme sopivat paremmin. Jos sen sijaan haluat tehdä kaikkea teestä ja kaakaosta erikoiskahveihin, on kapselikeitin sinun juttusi. Kapselikeittimellä jokainen kuppi on erilainen ja saat tehtyä uniikin juoman jokaiselle vieraallesi.

Usein kahvia keittävänä saatat miettiä myös kupillisen hintaa. Edullisinta on käyttää keitintä, johon lisäät kahvin puruina tai papuina, kallein vaihtoehto on kapselikeitin. Pohdi siis, mikä sinulle on tärkeintä - laatu, monipuolisuus, määrä vai hinta? Myyjämme auttavat sinua tarvittaessa sopivimman vaihtoehdon löytämiseen.


Harvemmin keittimeen tarttuva – löydä paras keitin juuri sinulle

Mikäli keität kahvia vain satunnaisesti itsellesi tai vieraillesi valitse keitin, jonka säilyttäminen ja käyttö on helppoa. Esimerkiksi pienet kahvinkeittimemme ja monipuoliset kapselikeittimemme ovat helppoja käyttää ja näppäriä laittaa kaappiin, jos et tarvitse keitintä pitkään aikaan.

Jos keität satunnaisesti sekä kahvia, että muita juomia, suosittelemme sinulle kapselikeittimen hankintaa. Mikäli satunnaiset vieraasi ovat perinteisen kahvin tai espresson ystäviä, valitse pieni ja edullinen kahvin- tai espressokeitin kotiisi.


Haluatko juoda yhtä suosikkiasi vuodesta toiseen vai vaihdella makuja?

Onko tapanasi juoda yksi espresso joka aamu samalla tavalla tehtynä? Onko perinteinen kahvi mustana kolmesti päivässä sinun juttusi? Vai oletko kenties kokeilunhaluinen kahvin ja teen kuluttaja?

Osa keittimistämme on erikoistunut tietyn kahvin tekemiseen parhaiten. Toisaalta löydät meiltä myös laitteet, joilla voit tehdä jopa kymmeniä erilaisia tee-, kahvi- ja muita juomia. Alla autamme sinua valitsemaan oikean keittimen sen mukaan, kuinka paljon vaihtelua sinä ja taloutesi kaipaatte.


Suosikkiin luottava – valitse tällainen keitin

Mikäli sinulla on jo tiedossa se oikea kahvi-tai teelaatu, jota haluat nauttia jokaisena vuoden päivänä, valitse keitin, joka tekee tämän kahvi- tai teelaadun parhaiten. Valitse mieltymyksesi mukaan joko laadukas kahvinkeitin, espressokeitin - tai kapselikeitin, jos suosikkisi tulee kapselista. Kysy tarvittaessa myyjiemme apua juuri sinulle parhaiten sopivan keittimen löytämiseen.


Kokeilunhaluinen kahvin ja teen kuluttaja

Kokeilunhaluiselle kahvin ja teen juojalle monipuolisimman juomavalikoiman tarjoavat kapselikeittimet sekä integroitavat kahvikoneet. Myös espressokeittimillämme on mahdollista tehdä erilaisia kahveja ja vaikuttaa esimerkiksi kahvin vahvuuteen ja maitovaahdon määrään.


Ovatko sisustus ja design lähellä sydäntäsi?

Keitin luo makuelämyksiä, mutta ei pelkästään niitä. Keitin on monessa kodissa ja yrityksessä myös
osa sisustusta - onhan se usein koko ajan näkyvillä joko pöydällä tai kalusteeseen integroituna. Powerin laajasta valikoimasta löydät runsaasti keittimiä. Meillä on muun muassa retrohenkisiä värikkäitä keittimiä, tyylikkäitä ja moderneja keittimiä alumiiniviimeistelyllä ja kosketusnäytöllä sekä pieneen tilaan mahtuvia kapselikeittimiä.

Myymälässämme voit tutustua lähemmin keitinten materiaaleihin ja tyyleihin, samalla näet myös keitinten värit ja koot. Tervetuloa ostoksille!


Mitä tarvikkeita tarvitset keitintä hankkiessa tai sen hankittuasi?

Pitämällä keittimestäsi hyvää huolta saat siitä pitkäikäisen laitteen, joka tekee sinulle laadukasta kahvia aamusta ja vuodesta toiseen. Meiltä löydät keittimeesi sopivat puhdistusaineet, joilla pidät kalkin ja makuvirheet poissa.

Meiltä löydät lisäksi muun muassa varapannut ja suodatinpussit keittimeesi, teesihdit teen tekemiseen ja maidon vaahdottimet kulinaristille. Autamme sinua mielellämme sopivien puhdistustuotteiden ja tarvikkeiden valinnassa.

Muista hankkia myös kahvia tai kapseleita keittimeesi. Meiltä löydät myymiimme keittimiin sopivat kahvipavut sekä monipuolisesti kapseleita kapselikeittimiin. Kapselikeittimiin on saatavilla runsaasti erilaisia kahvikapseleita, ja joihinkin malleihin myös tee-, jäätee- ja kaakaokapseleita. Kysy tarvittaessa apua sopivien kapseleiden löytämiseen.

Mikäli haluat pientä makeaa kahvisi tai teesi kaveriksi, löydät valikoimastamme myös After Eight – suklaat sekä muut makeat herkut.