Keittiö ja ruoanlaitto

Haluan aloittaa aamuni tuorepuristetulla mehulla – millainen laite minun kannattaa hankkia?

Mehustimia on tarjolla monenlaisia, mutta oikean laitteen löytäminen ei ole aina helppoa. Mielessä voi pyöriä monia kysymyksiä: Mitä kaikkea on mahdollista mehustaa? Millä laitteilla valmistat ravinteikkaimat juomat? Mitä eroa on mehulingolla ja Slow Juicer -laitteella eli mehustimella? Kokosimme alle oppaan auttamaan sinua oikean laitteen valinnassa.

Lue lisää
Millainen kahvinkeitin sopii minulle parhaiten?

Onko mitään parempaa kuin tuore kahvi? Miten tahdotkaan kahvisi valmistaa, autamme sinua löytämään uuden kahvinkeittimen. Katso suosituksemme täältä!

Lue lisää
Blenderi osto-opas: Löydä tehosekoitin joka sopii juuri sinulle

Uutta tehosekoitinta hankkiessa kannattaa miettiä mihin sitä käyttää. Käytätkö laitetta vain pehmeitä raaka-aineiden sekoittamiseen smoothieita varten vai murskaatko myös jäätä?

Lue lisää täältä
Philips Airfryer - Kotitekoista, terveellistä ja hyvänmakuista

Voit valmistaa suosikkiruokiasi terveellisemmin hyvästä mausta tinkimättä. Airfryerilla ruoka saa rapean pinnan ja on mehevä sisältä. Valmistukseen tarvitaan vain vähän tai ei lainkaan öljyä. Enää ei tarvitse valita terveellisen ja herkullisen väliltä.

Lue lisää

Haluatko vastaanottaa tarjoukset ensimmäisten joukossa?

Tilaa POWER-uutiskirje ja voita 500 € lahjakortti

  • Tilaamalla POWER-uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista ja kampanjoista.
  • Arvomme kuukausittain 500 € arvoisen Power-lahjakortin uutiskirjeen tilaajien kesken.

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa uusimpia vinkkejä, neuvoja ja tarjouksia Powerin tuotetarjonnasta, tietoa kilpailuista, arvonnoista ja tapahtumista sekä Powerin yhteistyökumppanien tarjonnasta sähköisesti (esim. Sähköposti, SMS, MMS, push -ilmoitukset, sociaalisen median viestimet.)

POWER voi kysyä minulta haluanko päivittää myöntymykseni koskien eri kommunikaatiomuotoja joilla POWER voi olla minuun yhteydessä. Kun tilaat uutiskirjeemme, osallistut myös kuukausittaiseen arvontaamme. Lue lisää

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska tahansa ja poistaa myöntymyksen markkinoinnin vastaanottamisesta.

POWER käsittelee edellämainittua henkilökohtaista dataa, asiakasprofiilistani saatuja tietoja sekä tietoja ostoksistani ja kiinnostuksen kohteistani sekä tietoja käyttäytymisestäni POWERin verkkosivuilla ja muissa verkkosivustoissa vain toimittaakseen minulle ajankohtaisia ja sopivia tarjouksia POWERilta tai POWERin yhteistyökumppaneilta.

Tarkemmat tiedot Tietosuojakäytäntö

Kiitos rekisteröitymisestä