Keittiö ja ruoanlaitto

Keittiö ja ruoanlaitto

Powerin keittiön pienkoneet täydentävät jokaista kotia. Löydä itsellesi sopivat kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, vedenkeittimet, teho- ja sauvasekoittimet sekä muut pienkoneet ja tarvikkeet.

Haluan aloittaa aamuni tuorepuristetulla mehulla – millainen laite minun kannattaa hankkia?

Mehustimia on tarjolla monenlaisia, mutta oikean laitteen löytäminen ei ole aina helppoa. Mielessä voi pyöriä monia kysymyksiä: Mitä kaikkea on mahdollista mehustaa? Millä laitteilla valmistat ravinteikkaimat juomat? Mitä eroa on mehulingolla ja Slow Juicer -laitteella eli mehustimella? Kokosimme alle oppaan auttamaan sinua oikean laitteen valinnassa.

Lue lisää
Millainen kahvinkeitin sopii minulle parhaiten?

Onko mitään parempaa kuin tuore kahvi? Miten tahdotkaan kahvisi valmistaa, autamme sinua löytämään uuden kahvinkeittimen. Katso suosituksemme täältä!

Lue lisää
Sous vide -kypsennin vai haudutuspata?

Ruuanlaittoon liittyy monia erikoisia termejä, kuten sous vide ja hauduttaminen. Mitä eroa näillä ruuanlaittotavoilla on, ja miksi ne ovat niin ainutlaatuisia?

Lue lisää

Haluatko vastaanottaa tarjoukset ensimmäisten joukossa?

Tilaa POWER-uutiskirje ja voita 500 € lahjakortti

  • Tilaamalla POWER-uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista ja kampanjoista.
  • Arvomme kuukausittain 500 € arvoisen Power-lahjakortin uutiskirjeen tilaajien kesken.

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa uusimpia vinkkejä, neuvoja ja tarjouksia Powerin tuotetarjonnasta, tietoa kilpailuista, arvonnoista ja tapahtumista sekä Powerin yhteistyökumppanien tarjonnasta sähköisesti (esim. email, text, MMS, push notifications, social media messenger)

POWER voi kysyä minulta haluanko päivittää myöntymykseni koskien eri kommunikaatiomuotoja joilla POWER voi olla minuun yhteydessä. Kun tilaat uutiskirjeemme, osallistut myös kuukausittaiseen arvontaamme. Lue lisää

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska tahansa ja poistaa myöntymyksen markkinoinnin vastaanottamisesta.

POWER käsittelee edellämainittua henkilökohtaista dataa, asiakasprofiilistani saatuja tietoja sekä tietoja ostoksistani ja kiinnostuksen kohteistani sekä tietoja käyttäytymisestäni POWERin verkkosivuilla ja muissa verkkosivustoissa vain toimittaakseen minulle ajankohtaisia ja sopivia tarjouksia POWERilta tai POWERin yhteistyökumppaneilta.

Tarkemmat tiedot Tietosuojakäytäntö

Kiitos rekisteröitymisestä