HONOR 8

Tyylikkyyttä ja raakaa voimaa

Honor 8 on yhdistelmä raakaa voimaa ja tyylikkyyttä – tutulla Honor-asenteella! Uusin teknologia, ohut runko ja näyttävä viimeistely luovat käyttökokemuksen, joka ei jätä ketään kylmäksi.

---

Vallankumouksellinen 3D sormenjälkilukija

Laitteen takaosasta löytyvä vallankumouksellinen 3D-sormenjälkilukija yhdistää älynäppäimen ja supernopean sormenjälkitunnistimen yhteen paikkaan. Nopean kirjautumisen lisäksi voit asettaa suosikkisovelluksesi avautumaan näppäimen painalluksella, kaksoispainalluksella ja pitkään pohjassa painamalla. Ilmoitusvalikon saa esiin kätevästi pyyhkäisemällä lukijaa ylhäältä alaspäin ja pyyhkäisyeleillä voi selata myös mm. kuvagalleriaa.

Uniikki 2 x 12 MP kamera

Honor 8:n uniikilla 2 x 12 MP takakameralla saat mahtavia kuvia myös haastavissa olosuhteissa! Honor 8 yhdistää erillisten mustavalko- ja värikameroiden parhaat ominaisuudet tuoden kuviin paremman kontrastin, tarkkuuden ja kaksinverroin valovoimaa. Kaksoiskameran ansiosta Honor 8:lla saa erityisen näyttäviä perspektiivikuvia, joissa tarkennuspisteen voi valita lähellä olevan kohteen ja taustan välillä myös jälkikäteen. Etukamerana Honor 8:ssa toimii valovoimainen 8 MP kamera, jonka avulla selfiestä saa aina laadukkaita myös hämäremmässä valossa.

Raakaa voimaa ja pitkää akkukestoa

Honor 8:n sisällä sykkii järeä 8-ydinprosessori, joka ei kumartele vaativienkaan tehtävien edessä. Tehokkaan käyttökokemuksen takaa 4GB käyttömuisti, jonka vuoksi sovelluksesta toiseen hyppiminen toimii kuin ajatus. Suuri akku kestää mielettömän pitkään ja latautuukin 50%:iin noin puolessa tunnissa.

Jokapäiväistä käyttöä helpottavia ominaisuuksia

Honor 8:sta löytyy kaksi SIM-korttipaikkaa, joten voit ulkomailla käyttää paikallisen prepaid-liittymän dataa välttyäksesi roaming-maksuilta. Halutessasi voit käyttää toisen korttipaikan tallennustilan laajentamiseen microSD –kortilla. Honor 8:n kirkkaalta näytöltä näkee myös suorassa auringonvalossa ja edistyneen näyttöteknologian ansiosta voit käyttää käteviä rystystoimintoja: voit esimerkiksi ottaa kuvakaappauksen koputtamalla näyttöä kahdesti rystyselläsi! Honor 8 on myös ensimmäinen Honor puhelin, jossa on mukana NFC.

Chat

Avaa chat

Chat