Täydelliset grillijuhlat

Paras tapa viettää kesää, on kokoontua yhteen perheen ja ystävien kanssa ja nauttia hyvästä ruoasta parhaassa mahdollisessa seurassa. Suomessa kesän ehdottomat suosikkiherkut syntyvätkin monen mielestä nimenomaan grillissä. Parasta grilliruoassa on todennäköisesti se, että sitä on helppo valmistaa suuria määriä kerralla moneen makuun. Sen lisäksi ruokaa on helppo muunnella mutkattomista arkiherkuista juhlavampiin erityisruokiin. Näillä vinkeillä ja tuotteilla tämän kesän grillijuhlista tulee menestys.

Lue lisää
Grillin puhdistus

Ennen kauden avajaisia, talviteloilla ollut grilli kannattaa puhdistaa huolellisesti sekä sisältä että ulkoa. Tehopesu tulee tarpeeseen erityisesti jos kesän jälkeinen vuosipuhdistus on syksyn tullessa päässyt unohtumaan. Kun perusteellinen pesu on tehty, voi loppukesäksi riittää jokaisen käyttökerran jälkeen suoritettava kevyt puhdistus. Sähkögrillille sen sijaan on täysin oma ohjeistuksensa.

Lue lisää
Anna robotin leikata nurmikkosi

Anna robotin hoitaa ruohonleikkuu, ja voit sillä välin nauttia ajastasi harrastusten, perheen ja ystävien parissa.

Lue lisää
Onnistuneen kesäreissun muistilista

Mitä olisikaan kesä ilman matkailua? Lomailevat suomalaiset tekevät reissuja rannalle, automatkoja sukulaisten luo tai lentomatkoja ulkomaille ystävien ja perheen kanssa. Minne ikinä juuri sinun matkasi tänä kesänä suuntaakaan, kaiken tarvittavan kesäreissuusi löydät Powerilta.

Lue lisää