Audio

Audio - äänentoisto

Parhaat välineet laadukkaaseen äänentoistoon kotona ja liikkeelläoloon löydät Powerilta! Olohuoneen jykevään äänentoistoon löydät meiltä kotiteatterit, soundbarit, viritinvahvistimet ja kaiuttimet sekä subwooferit. Kevyemmästä äänentoistosta suoriutuvat mainiosti stereosarjat ja radiot. Langattomilla kuulokkeilla voit kuunnella kotona häritsemättä muita, kun taas monihuonejärjestelmillä saat äänen kuuluville kodin joka huoneeseen. Laadukkaat kuulokkeet ovat välttämättömyys älypuhelimen ja MP3-soittimen kanssa. Älypuhelimille suunniteltujen handsfree-kuulokkeiden avulla voit käydä myös puhelinkeskusteluja.

Haluatko vastaanottaa tarjoukset ensimmäisten joukossa?

Tilaa POWER-uutiskirje ja voita 500 € lahjakortti

  • Tilaamalla POWER-uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista ja kampanjoista.
  • Arvomme kuukausittain 500 € arvoisen Power-lahjakortin uutiskirjeen tilaajien kesken.

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa uusimpia vinkkejä, neuvoja ja tarjouksia Powerin tuotetarjonnasta, tietoa kilpailuista, arvonnoista ja tapahtumista sekä Powerin yhteistyökumppanien tarjonnasta sähköisesti (esim. Sähköposti, SMS, MMS, push -ilmoitukset, sociaalisen median viestimet.)

POWER voi kysyä minulta haluanko päivittää myöntymykseni koskien eri kommunikaatiomuotoja joilla POWER voi olla minuun yhteydessä. Kun tilaat uutiskirjeemme, osallistut myös kuukausittaiseen arvontaamme. Lue lisää

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska tahansa ja poistaa myöntymyksen markkinoinnin vastaanottamisesta.

POWER käsittelee edellämainittua henkilökohtaista dataa, asiakasprofiilistani saatuja tietoja sekä tietoja ostoksistani ja kiinnostuksen kohteistani sekä tietoja käyttäytymisestäni POWERin verkkosivuilla ja muissa verkkosivustoissa vain toimittaakseen minulle ajankohtaisia ja sopivia tarjouksia POWERilta tai POWERin yhteistyökumppaneilta.

Tarkemmat tiedot Tietosuojakäytäntö

Kiitos rekisteröitymisestä