Tiesitkö? Kaikki antenniverkon TV-kanavat siirtyvät tulevaisuudessa uuteen DVB-T2 lähetystekniikkaan. Sen jälkeen TV-kanavat eivät näy vanhan lähetystekniikan vastaanottimilla.

Miksi HD? Teräväpiirtolähetykset tarjoavat huomattavasti realistisemman ja yksityiskohtaisemman kuvan sekä paremman väritoiston. Teräväpiirtolähetyksiä on jo nyt saatavilla lähes joka kanavalla.

Televisioviikko

Perjantaista 15.2. sunnuntaihin 17.2. on runsaasti maksu-tv-kanavia nähtävillä vapaasti antenniverkossa ja laajasti myös muilla vastaanottotavoilla! Voit katsella näitä kaikkia:

  • DISCOVERY: Discovery Channel, Animal Planet, Investigation Discovery, Discovery Science
  • VIASAT: Viasat-dokkarikanavat ja Viasat-urheilukanavat SD & HD (ei 3rd party -kanavat)
  • MTV: Kaikki C Moren urheilukanavat
  • ELISA: Elisa Viihde Sport -sisällöt, joita voi katsoa perinteisesti kahdeksalta lineaarikanavalta tai www.elisaviihde.fi/sport -online-palvelun kautta. Kanavat löytyvät Elisa Viihde -palvelusta digiboksilla tai Elisa Viihde mobiilisovelluksesta sekä KTV-verkosta. www.elisaviihde.fi/sport -palvelusta löytyvät kaikki sisällöt suorina lähetyksinä ja tallenteina.
  • TELIA aloittaa Liiga-kanavien ilmaisviikonlopun lisäksi Ultra HD -lähetykset Televisioviikon kunniaksi. Maanantaina 11. helmikuuta avautuu kaksi UHD-kanavaa jakeluun toistaiseksi: Fashion TV UHD ja Nasa TV UHD.
  • TELIA: Liiga-pelit tarjoava Liiga-passi

TV päivät @ POWER

Katso koko tämän viikon valikoima – mahtavia tarjouksia, aina huippuedulliseen Power-hintaan! #POWERlovesTV

 

PIKA TV-HAKU
MERKIT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Television kalibrointipalvelu

Kun olet ostanut uuden television, on tärkeää saada siitä kaikki irti. Powerin Premium Picture Experience -toiminnolla varmistamme, että saat juuri sen. Autamme sinua kaikissa asetuksissa ja optimoimaan mm. kuvanlaadun.

Lue lisää
Miten voit parantaa televisiosi äänenlaatua?

Me autamme sinua löytämään sopivan soundbarin tarpeisiisi!

Lue lisää