QLED 8K - Perfect reality

Uppoudu elävään 8K-tarkkuuteen

Samsung QLED 8K Q900R vie sinut mukanaan uskomattoman todenmukaiseen kuvaan. Voit melkein tuntea käveleväsi tapahtumien keskellä, kun koet yksityiskohdat niin tarkkoina, että voit melkein koskettaa niitä. Kuvanlaatu pääsee uusiin ulottuvuuksiin tällä huipputarkkuudella.

Vaikuttava 33 miljoonan pikselin tarkkuus

Mitä 8K-tarkkuus oikeastaan tarkoittaa? Se merkitsee huipputarkkaa kuvaa, joka on neljä kertaa tarkempi kuin 4K UHD, tai 16 kertaa tarkempi kuin Full HD. Kun kuvassa on yli 33 miljoonaa pikseliä, Samsung QLED 8K Q900R tarjoaa katseluelämyksiä, joissa pikselit eivät erotu. Se on todellista 8K-tarkkuutta.

Tunne suurempi syvyys

Koe etäisyys uudella tavalla. Samsung QLED 8K Q900R näyttää pienimmätkin yksityiskohdat jokaisesta kohtauksesta. Siten kuvaan tulee enemmän syvyyttä ja voit todella uppoutua todenmukaiseen 8K-kuvaan.

Näe todellisuus suurempana

Samsung QLED 8K Q900R -mallin kuvan selkeys on isommalta valkokankaalta odottamaasi tasoa – eivätkä pikselit erotu, vaikka olisit lähellä televisiota. Voit todella uppoutua todenmukaiseen kuvaan.

Quantum Processor 8K - Samsungin oma suoritin

Samsungin oman ainutlaatuisen teknologian ansiosta Samsung QLED 8K Q900R voi käyttää edistynyttä tekoälyä, joka tekee alemmankin tarkkuuden sisällöstä lähes 8K-laatuista. Se optimoi äänentoiston, mukautuu huoneen valaistustasoon ja ohjaa älytoimintoja.

8K AI Upscaling - Muunna suosikkisisältösi 8K-tasoiseksi.

Samsung QLED 8K Q900R käyttää hyväkseen koneoppimista ja tekoälyä voidakseen skaalata sisältöä niin, että yksityiskohdat paranevat, rakeisuus vähenee ja reunat terävöityvät. Nauti selkeästä ja tarkasta 8K-tasoisesta kuvanlaadusta.

Optimoitu äänentoisto

Samsung QLED 8K Q900R -television tekoäly analysoi automaattisesti jokaisen kohtauksen ja varmistaa siihen parhaiten sopivan äänen. Olipa kyseessä suosikkielokuvasi tärkeä dialogi tai vuoden odotetuin peli, saat aina nauttia optimoidusta äänestä. Tuntuu melkein kuin olisit paikan päällä.

Ambient Mode

Älyä löytyy muualtakin kuin kuvanlaadusta. Samsung QLED 8K Q900R mukautuu tarpeisiisi ja kaikkeen ympärilläsi olevaan. Televisio voi mukautua taustaseinän väriin, kun valitset sopivan seinäkuvan. Muuta televisio osaksi sisustusta.

* Ambient Mode -tilan toiminnot ja käyttöliittymä vaihtelevat television mallista ja alueesta riippuen.

** Ambient Mode -taustan asetukset voivat vaihdella siitä riippuen, mihin televisio on asennettu, esimerkiksi seinän muotoilu, kuviot ja/tai värit voivat vaikuttaa.

Täydellisempää todellisuutta. 8K ja QLED

Q HDR 4000/3000 - Pimeän ja kirkkaan vaihteluväli on entistäkin suurempi.

Kun käytössä on 8K-tarkkuus, HDR-teknologia näyttää vieläkin paremmalta. Samsung QLED 8K Q900R näyttää yksityiskohdat, jotka jäivät ennen piiloon pimeimmissä ja kirkkaimmissa kohtauksissa. Voit katsella jopa 4 000 nitin tasolle masteroitua HDR-sisältöä juuri sellaisena, kuin ohjaajat sen ovat tarkoittaneet. Luvassa on upeita 8K HDR -elämyksiä.

Direct Full Array Elite

Direct Full Array Elite herättää pienimmätkin yksityiskohdat eloon. Tekniikka ohjaa näyttöpaneelin jokaista yksittäistä valonlähdettä. Sekä tummat että kirkkaat kohtaukset toistetaan paremmin.

100% Värivolyymi

Samsung QLED 8K Q900R tuottaa 100-prosenttisen värivolyymin. Se tarkoittaa sitä, että televisio näyttää värit tarkkoina, vivahteikkaina ja yksityiskohtaisempina valaistuksesta riippumatta.

Katsele kuvaa, älä televisiota

Katso itse, miten Samsung QLED 8K Q900R:n tyylikkyys voi parantaa TV-kokemusta.

Taidolla suunniteltuja muotoilun yksityiskohtia

One Invisible Connection

Vihdoinkin! Kaikki liitännät virtajohtoa myöten on kerätty samaan läpinäkyvään kaapeliin. One Invisible Connectionin ansiosta televisioon liitetyt laitteet voi sijoittaa katseilta piilossa olevaan paikkaan. Yhdistä laitteet One Connect Boxiin ja sijoita boksi pienen matkan päähän televisiosta.

Älykäs tapa katsella Smart-televisiota

Löydä hakemasi nopeasti, helposti ja fiksusti. Smart Hub -valikko sisältää kaikki sovellukset haluamassasi järjestyksessä televisiokanavien vieressä. Voit avata Smart Hub -valikon milloin tahansa – huolimatta siitä, mitä katselet. Kaikkea ohjataan One Remote Controlilla.

* Kuvat on simuloitu, ja niiden tarkoituksena on esitellä eri toimintoja. Ulkonäkö ja muotoilu voivat muuttua.

* Älypalvelut ja käyttöliittymä voivat muuttua ajan myötä ja vaihdella eri alueilla.

* Kaikki laitteet on yhdistettävä samaan verkkoon. Verkkoyhteys edellytetään.

* Netflix edellyttää jäsenyyttä ja tilausta.

One Remote Control

Kaikki sujuu mukavammin yhdellä kaukosäätimellä. One Remote Control -kaukosäätimellä hallitset useimpia televisioon liitettyjä laitteita*. Auto Detect -toiminto tunnistaa ja nimeää automaattisesti useimmat laitteet, jotka liitetään One Connect Boxiin HDMI-johdolla. Löydät televisioon liitetyt laitteet Smart Hub -valikosta.

* Auto Connectilla havaittavien ja One Remote Control -kaukosäätimellä ohjattavien tuotteiden määrä kasvaa koko ajan. Vaikka Auto Connect ei havaitsisikaan HDMI-liitäntään yhdistettyä tuotettasi, se voidaan asentaa manuaalisesti ja sitä voidaan ohjata alkuperäisellä kaukosäätimellä.

SmartThings-sovellus

SmartThings-sovellus antaa mahdollisuuden liittää toisiinsa useita älylaitteita jääkaapista pesukoneeseen ja televisiosta puhelimeen*. Tutustu mahdollisuuksiin hallita omaa älykotiasi, niin säästät aikaa muuhun.

*Yhteensopivuus SmartThings-sovelluksen kanssa vaihtelee markkinoista riippuen.

*Palvelu ja sen käyttöliittymä voivat vaihdella eri alueilla.

*Toiminto voi vaihdella puhelimesta ja käyttöjärjestelmästä riippuen.

*Puhelimessa on oltava SmartThings-sovellus.

Asetukset puhelimella

Saat television käyttöön ja asetukset tehtyä helposti puhelimen avulla. Useimmat vaiheet hoituvat automaattisesti puhelimessa olevien tietojen avulla. Helppoon 4- tai 5-vaiheiseen asetusten tekoon tarvitaan vain puhelin.

* Asetusten tekoon vaaditaan Samsung-tili. Televisiolla täytyy olla internetyhteys, jotta asetukset voidaan tehdä puhelimella.

** Television asetukset voidaan tehdä myös kaukosäätimellä.

*** Puhelimen ja television välinen tunnistus voi vaihdella mobiililaitteesta riippuen. Jos mobiililaite ei tue automaattista tunnistusta, avaa puhelimella SmartThings-sovellus ja tee asetukset.

Steam Link

Pelaa nopeatempoisia kauniilla grafiikalla varustettuja Steam-pelejä kavereiden kanssa suurella TV-ruudulla. Jos asennat Steam Link -sovelluksen Smart Hubiin, voit pelata verkon välityksellä ilman erillistä Steam Link -boksia.