Esittelyssä uusi Galaxy S10 ja S10+. Osta nyt POWERilta!

Uudesta Galaxy S10:stä on kolme eri mallia: Galaxy S10e tasaisella näytöllä, Galaxy S10 Infinity-näytöllä ja Galaxy S10+ suuremmalla Infinitynäytöllä sekä kehittyneemmällä selfie-kameralla. Uusi Galaxy S10 on uuden sukupolven puhelin käyttäjille, jotka haluavat parasta.

Galaxy S10 on massasta erottuva mestariteos, jossa kulminoituu 10 vuoden innovatiivinen kehitystyö. Kymmenes Galaxy S on puhelin, jossa on uraauurtava Infinity-O -näyttö, näyttöön upotettu sormenjälkilukija sekä ammattilaistason kamerat. Wireless PowerShare -ominaisuudella voit jakaa langattomasti virtaa puhelimestasi.

Samsung lanseerasi ensimmäisen Galaxy S -matkapuhelinmallin 10 vuotta sitten, ja julkaissut sen jälkeen joka vuosi entistä kehittyneemmän, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustetun uuden Galaxy S -mallin. Samsung ei ole koskaan tyytynyt trendien seuraajan rooliin tai olemaan vain yksi puhelinvalmistaja muiden joukossa.

Puhelimen käyttötavat ja tarpeet ovat muuttuneet 10 vuoden aikana. Nykyään puhelin on luonnollinen ja entistä erottamattomampi osa jokapäiväistä elämää, ei vain viestintäväline. Niinpä vaatimuksetkin ovat kasvaneet. Puhelimelta vaaditaan paljon niin nopeuden, kapasiteetin, näyttöominaisuuksien, kameran kuin turvallisuudenkin suhteen.

Uusi Galaxy S10 täyttää vaatimukset - ja pystyy vieläkin parempaan. Kymmenes Galaxy S on puhelin, joka erottuu joukosta. Ero näkyy otetuissa kuvissa, niiden katselukokemuksessa sekä sisällön suojauksessa. Langaton virranjako mahdollistaa esimerkiksi Samsungin langattomien kuulokkeiden tai älykellojen lataamisen suoraan Galaxy S10 -puhelimen päällä.