Polar Vantage

Polar Vantage -sarja on suunniteltu auttamaan kunnianhimoisia ja päämäärätietoisia urheilijoita, jotta he voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Olipa urheilulajisi mikä tahansa, Polar Vantage -sarja antaa sinulle kaiken tarvitsemasi datan, jotta voit keskittyä tärkeimpään: itse suoritukseen.

Polar Vantage V

Polar Vantage V on ensiluokkainen GPS-multisportkello, joka sisältää kaiken tarvittavan ammattilaistason harjoitteluun.

Polarin ennennäkemättömässä yhdistelmäsensoriteknologiassa optinen sykkeenmittaus yhdistyy ihokosketusmittaukseen, mikä varmistaa sykkeen täsmällisen mittauksen kaikkein haastavimmissakin olosuhteissa.

Optimoi harjoittelusi ja vältä yliharjoittelu Training Load & Recovery Pron avulla. Kyseessä on Polarin ainutlaatuinen ratkaisu harjoittelun kuormittavuuden ja palautumisen kokonaisvaltaiseen seurantaan.

Polar Vantage V tukee yli 130 urheilulajia, ja se on ensimmäinen urheilukello, joka mittaa juoksutehoa ranteesta.

Ultrapitkä akunkesto varmistaa, että saat kaikki tarvitsemasi tiedot myös pitkäkestoisten harjoitusten aikana.

Polar Vantage V:

 • Polar Precision Prime: uusi uranuurtava tekniikka, jossa yhdistyvät optinen sykkeenmittaus ja ihokosteusmittaus, tarjoten tarkan sykkeenmittauksen vaativimmissakin olosuhteissa.
 • Training Load Pro: saat kattavan yleiskatsauksen siitä, miten harjoituksesi kuormittavat kehoasi eri tavoin. Mittaa päiväkohtaisen ja pitkän aikavälin palautumistasosi.
 • Recovery Pro: seuraa kunkin harjoituskerran kuormitusta, mittaa päiväkohtaisen ja pitkän aikavälin palautumistasosi ja auttaa sinua tunnistamaan omat rajasi kertomalla, milloin olet treenannut liikaa, liian vähän tai juuri sopivasti.
 • Ensimmäistä kertaa maailmassa juoksuvoiman mittaus ranteesta - ilman ulkoisia antureita tai lisälaitteita.
 • Enemmän kuin urheilukello: kun treenaat Polar Vantage V:n kanssa, saat käyttöösi koko monipuolisen Polar-ekosysteemin. Polar Flow -sovelluksessa kaikki treenitietosi ovat kätevästi käytettävissäsi yhdessä paikassa.

Polar Vantage M

Polar Vantage M on monipuolinen GPS-multisportkello, jonka Polar Precision Prime -yhdistelmäsensoriteknologia mittaa sykkeen ranteesta täsmällisesti kaikkein haastavimmissakin olosuhteissa.

Se sisältää laajan valikoiman työkaluja, jotka auttavat rikkomaan ennätyksiä ja saavuttamaan tavoitteita: Training Load Pro auttaa välttämään ylikuntoa, ja monipuolisilla juoksuominaisuuksilla, kuten juoksuindeksillä, voit seurata juoksusi kehittymistä.

Voit valita suosikkisi yli 130 lajin joukosta ja mukauttaa kunkin lajin asetukset.

Vaihdettavilla rannekkeilla saat Polar Vantage M:n sopimaan jokaiseen tilanteeseen ja tyyliin. Pienikokoinen ja kevyt urheilukello on täydellinen harjoittelukumppani.

Polar Vantage M:

 • Polar Precision Prime: uusi uranuurtava tekniikka, jossa yhdistyvät optinen sykkeenmittaus ja ihokosteusmittaus, tarjoten tarkan sykkeenmittauksen vaativimmissakin olosuhteissa.
 • Training Load Pro: saat kattavan yleiskatsauksen siitä, miten harjoituksesi kuormittavat kehoasi eri tavoin. Mittaa päiväkohtaisen ja pitkän aikavälin palautumistasosi.
 • Erittäin pitkä akunkesto
 • Vaihdettavat rannekkeet
 • Moderni muotoilu ja kevyt
 • Enemmän kuin urheilukello: kun treenaat Polar Vantage M:n kanssa, saat käyttöösi koko monipuolisen Polar-ekosysteemin. Polar Flow -sovelluksessa kaikki treenitietosi ovat kätevästi käytettävissäsi yhdessä paikassa.