PocketBook Touch Lux 3

PocketBook Touch Lux 3 on uusi, ensiluokkainen e-lukija varustettuna viimeisimmällä E Ink Carta™ HD -sukupolven näytöllä. Tässä on kaikki modernin e-lukemisen mukavuudet.

Päivitetty ja parannettu PocketBook Touch Lux

PocketBook Touch Lux 3, ensiluokkainen e-lukija varustettuna viimeisimmällä E Ink Carta™ HD -sukupolven näytöllä, jossa on kaikki modernin e-lukemisen mukavuudet. PocketBook Touch Lux 3 – Touch Lux -sarjan uusi malli ja PocketBook Touch Lux 2:n seuraaja, e-lukija, josta tuli todellinen bestseller monien toimintojensa, luotettavuutensa ja erinomaisen design konseptinsa ansiosta. Palkittu Red Dot Design Award 2014 -palkinnolla. PocketBook Touch Lux 3 sisältää lippulaiva e-lukijan kaikki herkut, ja siinä on tärkeä parannus – viimeisin HD-resoluutiolla (1024x758 pikseliä) varustettu E Ink Carta™ -näyttö.

Miellyttävää e-lukemistaE Ink Carta™ HD -näytöllä

Optisten ominaisuuksiensa perusteella E Ink Carta™ HD -näytöt ovat vieläkin lähempänä tavallista paperia vaaleamman taustan ja suuremman kontrastin omaavan mustan värin ansiosta. Uusi tekniikka parantaa kontrastia 50 prosentilla arvoon 15:1 ja heijastusominaisuuksia 20 prosentilla verrattuna edeltäjiinsä. Nämä luvut mahdollistavat tekstin ja grafiikan näytön entistäkin selvempänä. Pienimmän kirjainkoon omaavan tekstin sekä monimutkaisimpienkin kaavioiden ja grafiikoiden katsominen on nyt entistäkin miellyttävämpää. PocketBook Touch Lux 3 e-lukija on varustettu myös LED-etuvalolla, joka takaa parhaan mahdollisen lukumiellyttävyyden kaikissa valaistusolosuhteissa.

Kapasiteetti ja moniformaatti

4 Gt sisäistä muistia ja mikro-SD-muistikorttipaikka (enintään 32 Gt) tekevät mahdolliseksi säilyttää useita tuhansia kirjoja. Tehokas 1 GHz:n keskusyksikkö riittää hyvin juoheviin sivunkääntöihin ja sovelluksen nopeisiin vasteisiin. PocketBook Touch Lux 3 tukee 18 kirjaformaattia ilman muunnoksia ja 4 grafiikkaformaattia - JPEG, BMP, PNG, TIFF.