SpeedPro Max

Uuden sukupolven imuri

 

Koe SpeedPro Max

SpeedPro Max varsi-imuri tekee siivouksesta helppoa ja tehokasta! Seinäkiinnikkeellä roikkuva varsi-imuri on aina helppo ottaa käyttöön, sitä on helppoa käsitellä ja sillä saa imuroitua koko asunnon yhdellä latauksella.

Nopeutta ja tehoa. Koko huusholli on siisti ennen kuin edes huomaat sen olevan likainen.

360 asteen imusuutin

Imee pölyä suuttimen ympäriltä.

SpeedPro Maxin patentoitu suutin on suunniteltu imemään pölyä joka puolelta, eikä pelkästään suuttimen alta ja sivuilta niin kuin useimmissa tavallisissa imureissa. SpeedMax Pro kerää pölyn ja lian paremmin 360-asteisen suuttimen joka puolelta.

PowerCyclone 8

Philipsin paras pussittomien imurien järjestelmä

PoweCyclone 8 on järjestelmä, jossa pöly ja ilma erotetaan heti sisään mennessä, jolloin pöly on helpompi kerätä kokoon. PowerCyclone 8 on Philipsin paras pussittomien imurien järjestelmä joka on nyt vihdoinkin myös SpeedPro Max -varsi-imureissa.

Siivoa johdottomasti (jopa 65 minuuttia*)

Voit siivota jopa 65 minuuttia* johdottomasti. Laitteen saa ladattua täyteen 5 tunnissa. Varsi-imurissa on kolme nopeusasetusta - normaali, nopea sekä tehokas turbo-asento. Digitaalisesta näytöstä löydät akun lataustilan sekä tietoa siitä milloin suodatin pitää puhdistaa.

*koskee vain FC6823/01 -mallia normaali tehokkuudella

Kokeile SpeedPro Maxia 60 päivän ajan!

SpeedPro Maxissa on Philips tyytyväisyystakuu. Voit rauhassa kokeilla sitä 60 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit lähettää sen takaisin meille ja saat rahasi takaisin.

Testivoittaja (M3 2018/11)

Philips SpeedPro Max sai "Bäst i test" -maininnan ruotsalaisen M3-lehden vertailussa marraskuussa 2018.

Yllä joka nurkkaan kotonasi

Kevyellä SpeedPro Maxilla yletyt joka paikkaan koska johdot eivät rajoita varsi-imurin käyttöetäisyyttä, Pääset siivoamaan kolot ja nurkat harjalisäosan avulla.