Philips Sonicare

Enemmän raikkautta. Enemmän suunterveyttä.

Philips Sonicare on suositelluin sähköhammasharja, jossa on sooninen –teknologia joka on suunhoidon innoittama. Yli 20 vuotta tutkimusta ja kehitystä ovat tuottaneet 25 miljoonaa tyytyväistä Sonicare-käyttäjää ympäri maailmaa.

Sonicare for Kids

Harjauspelejä sovelluksessa

Tehokas ja hellävarainen

2 harjausasetusta eri ikäisille

ProtectiveClean

Poistaa 7x enemmän plakkia*

100% terveemmät ikenet

Sisäänrakennettu paineanturi

FlexCare Connected

Vinkkejä sovelluksessa

3 harjausasetusta

Sisäänrakennettu paineanturi

DiamondClean

Latauslasi

5 harjausasetusta

Matkakotelo jossa USB-lataus

Sooninen teknologia - 62 000 värähdystä minuutissa

Philips sähköhammasharjat käyttävät nopeasti värähtelevää soonista teknologiaa, jonka avulla harjaspää tekee 62 000 harjausliikettä minuutissa. Nopeat värinät painaa veden ja hammastahnan hammasväleihin ja ikenien alle, jonne tavallinen hammasharja ei pääse yhtä helposti.

Philips Sonicare poistaa värjäytymiä jopa 10 kertaa tehokkaammin kuin tavallinen hammasharja. 1 Se antaa uskomattoman raikkaan ja puhtaan tunteen jonka tunnet ja näet heti. Jo viikon käytön jälkeen, hampaat ovat näkyvästi valkoisemmat kun Philips Sonicare puhdistaa tahrat ja värjäytymät pois. ²

1. Verrattuna tavalliseen hammasharjaan

² Verrattuna tavalliseen hammasharjaan, kun Sonicare-sähköhammasharjaa käytetään AdaptiveClean-harjaspään kanssa.

Sonicare for Kids innostaa lapsia harjaamaan hampaita

Hammaslääkärit suosittelevat aikuisia sekä lapsia harjaamaan hampaita vähintään 2 minuuttia, 2 kertaa päivässä. On tärkeää opettaa lapsille terveellisiä rutiineja, mutta välillä se voi olla hieman hankalaa. Sonicare for Kids -sovelluksen avulla hampaiden harjaamisesta tulee hauskempaa ja se innostaa lapsia harjaamaan. Päähahmo Sparkly on opettava harjauskaveri joka neuvoo sekä kannustaa oikeita harjaustapoja. Sovelluksessa lapset pääsevät erilaisille seikkailuille, kuten esimerkiksi pelottavien plakkihyökkäysten harjaukseen.

Sonicare for Kids -sähköhammasharja puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti käyttäen enemmän harjausliikkeitä minuutissa kuin tavallinen hammasharja kuukaudessa. Voit valita kahdesta eri asetuksesta - harjausasetus nuoremmille (3-6 v.) sekä yli 7 vuotiaille.

Philips Sonicare sähköhammasharjojen harjaspäät

Philips suosittelee harjaspään vaihtoa kolmen kuukauden välein. Kaikki Sonicare-harjaspäät ovat yhteensopivia kaikkien Sonicare-sähköhammasharjojen kanssa. Harjaspään saa helposti irroitettua ja napsautettua takaisin paikalleen.

Kokeile kotona 60 päivän ajan

Kokeile kotona 60 päivää. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Minkä Sonicare-mallin valitsen?

Kaikissa Philips Sonicare -sähköhammasharjoissa on sooninen teknologia, joka puhdistaa hammasvälit ja ikenien alta. Kaikissa malleissa on sisäänrakennettu ajastin, joka jakaa harjauksen neljään 30 sekunnin intervalliin ja ilmoittaa kun on aika vaihtaa puolta. Saat aina perusteellisemman puhdistuksen, käytit mitä mallia tahansa.

Mallien erot löytyvät toiminnoissa ja lisätarvikkeissa. Esimerkiksi, DiamondClean -sähköhammasharjassa on viisi harjaustilaa - Clean, White, Sensitive, Gum Care ja Deep Clean - mutta esimerkiksi ProtectiveClean-sähköhammasharjassa on kaksi harjaustilaa (riippuen mallista). DiamondClean voidaan ladata jopa kahdella eri tavalla - suoraan lasissa tai matkakotelon USB-latauksen avulla.