Philips S9000 Prestige

Ainutlaatuista tarkkuutta ja mukavuutta

SP9860/13

- Ajaa yhtä läheltä kuin partaterä*

- Tehokas ja hellävarainen jopa viikon sängellä

- Mukautuu parran paksuuteen

- Langaton Qi-lataus

*Arvioitu 756 kertaa, joissa 7 parturia arvioi 108 kuluttajaa, Saksa.

Äärimmäistä tarkkuutta tarkkuusterillä

Nanohiukkasilla vahvistetut tarkuusterät ovat erittäin terävät ja niissä on kestävät reunat. S9000 Prestigen ajopää takaa kaikista tarkimman parranajon.

Ainutlaatuista mukavuutta jopa viikon sängellä

Partakoneen levennetyt aukot vangitsevat enemmän partakarvoja yhdellä vedolla. Prestige liukuu vaivattomasti iholla kitkaa vähentävien renkaiden ansiosta, joka antaa tehokkaan ja ihoystävällisen ajotuloksen jopa seitsemän päivän sängellä.

Langaton lataus Qi-latausalustalla

Philips S9000 Prestige -partakoneen voi ladata tyylikkäästi langattomalla latausalustalla, joka tulee partakoneen mukana.*

*Koskee malleja SP9862/14 ja SP9860/13.

Koe maailman tarkin sähköpartakone*

*Verrattuna muihin johtaviin tuotemerkkeihin. Testattu 1 ja 3 päivän sängellä.

Tuotetakuu

3 vuoden tuotetakuu rekisteröidyille tuotteille*

*Tuotteella on 2 vuoden takuu ostopäivästä. Rekisteröimällä tuotteen saat yhden takuuvuoden lisää. Koskee seuraavia malleja: SP9862/14, SP9860/13 ja SP9820/12.

Philips tyytyväisyystakuu

Tavoitteemme on, että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä, mutta ymmärrämme tietenkin, ettemme aina voi onnistua. Mikäli olet ostanut tyytyväisyystakuumme alaisen kuuluvan tuotteen, voit kaikessa rauhassa kokeilla sitä kotona 60 päivää, tai jopa 120 päivää. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa ostamasi tuotteen ja saada rahat takaisin.