Philips Lumea IPL

Valoon perustuva pitkäkestoinen karvanpoisto

Enemmän kuin kahdeksan naista kymmenestä käyttää Pohjoismaissa höylää ihokarvojen poistoon. Useimmille meistä se merkitsee ihoärsytystä, sisäänpäin kasvavia ihokarvoja ja näkyvää sänkikarvoitusta jo muutaman päivän kuluttua. Philips Lumea IPL -laitteen avulla pääset eroon höylällä ajelun, vahauksen tai karvanpoistoaineen haittavaikutuksista. Voit nauttia sileästä ja pehmeästä ihosta pitkään.

Kenelle IPL sopii?

IPL-tekniikka (Intense Pulsed Light) vähentää ihokarvojen uudelleen kasvamista, kun valoimpulssit kohdistetaan karvatuppeihin. Ihokarvojen melaniini (väripigmentti) imee valoimpulssit, joten hoitotulokset ovat riippuvaisia siitä, miten paljon melaniinia ihokarvoissa on. Vaaleissa, harmaissa ja valkoisissa ihokarvoissa ei ole riittävästi melaniinia, jotta IPL toimisi. Punaiset ihokarvat sisältävät erilaista melaniinia, joka ei reagoi IPL-laitteeseen. Lisäksi IPL vaatii, että ihon melaniinin määrä on alhainen, jotta iho ei ime valoa. Tummilla ja erittäin tummilla ihonväreillä on suurempi taipumus imeä valoa itseensä.

Milloin ei pidä käyttää IPL-laitetta?

Jos olet ottanut aurinkoa, odota vähintään kaksi päivää ennen Lumea IPL:n käyttöä.

Valitse laitteesta aina alhaisempi valon intensiteetti, jos ihosta on tullut tummempi.

Lumea IPL -laitetta ei tule käyttää raskauden tai imetyksen aikana.

Älä käytä lävistysten, tatuointien, pistoskohtien (jos sinulla on diabetes), sydämentahdistimen tai implantaattien läheisyydessä.

Ei sovi myöskään seuraavien sairauksien yhteydessä: ihosyöpä, epilepsia, sydän- ja verisuonitaudit, immunosuppressiiviset taudit, ihovauriot tai valoallergia.

Miten IPL toimii?

IPL (Intense Pulsed Light) on valoimpulssihoito, joka ulottuu syvälle karvatuppeihin ja saa ne siirtymään lepotilaan. Valoimpulssit imeytyvät ihokarvojen melaniiniin (väripigmenttiin) ja ehkäisevät ihokarvojen uudelleen kasvamista. Siten saat silkinsileän ja pehmeän ihon jopa kahdeksaksi viikoksi. Philips Lumea IPL -laitteissa käytettävä valoimpulssiteknologia perustuu samaan teknologiaan, jota käytetään kauneushoitoloissa. Kliiniset testit osoittavat, että Lumea IPL vähentää ihokarvojen kasvua 92 % jo kolmen käsittelyn jälkeen. Philips Lumea Prestige on syntynyt 14 vuoden tutkimus- ja kehitystyön tuloksena yhteistyössä johtavien dermatologien kanssa.

Lumea IPL:n käyttö

Voit käsitellä vartalon eri osia hellävaraisesti ja tehokkaasti. Koko kehon käsittely kestää noin 15 minuuttia.

Vaihe 1

Ennen aloittamista – Aloita poistamalla käsiteltävän alueen ihokarvat höylällä, vahalla tai epilaattorilla.

Vaihe 2

Laita SmartSkin-anturi päälle. Anturi suosittelee ihosi värisävyyn sopivaa valotehoa.

Vaihe 3

Aseta käsittelyikkuna tiiviisti ihoa vasten. Odota, kunnes valo alkaa vilkkua ja pidä sitten näppäintä painettuna käsittelyn aloittamiseksi.

Vaihe 4

Liikuta käsittelyikkunaa hitaasti iholla, samalla kun pidät näppäintä painettuna. Vältä saman alueen käsittelyä useita kertoja.

Mitä tuloksia voit odottaa?

IPL (Intense Pulsed Light) vähentää ihokarvojen kasvua jopa 92 % jo kolmen käyttökerran jälkeen. Pitkäaikaisten tulosten saamiseksi käsittely tulee toistaa 4–8 viikon välein. On tärkeää, että käsittelyt toistetaan ohjeiden mukaisesti parhaiden tulosten saamiseksi.

Lataa Philips Lumea IPL –sovellus

IPL –sovelluksen avulla saat henkilökohtaisen käyttöohjelman eri vartalon osille sekä käyttömuistutukset ja –vinkit. Sovellus on luonnollisesti täysin maksuton.