Philips Hue - upeaa valoa ulkopihallesi!

Philips Hue on älykäs valaistusjärjestelmä, jonka avulla voit hallita valoa juuri kuten itse haluat, vain mielikuvitus on rajana. Osana Hue-järjestelmää saatavilla on laaja valikoima ulkovalaisimia lukuisine toimintoineen. Aivan kuten sisävaloissasi, voit hallita ulkovalaistustasi laittamalla valot päälle ja pois, himmentämään, muuttamaan väriä sekä paljon muuta älylaitteesi tai jonkin muun lisävarusteen avulla. Valikoima koostuu ulkovalaisimista, värikkäistä kohdevaloista, lukuisista erilaisista seinä- ja kattovaloista sekä monista muista valaisimista.

Yksi erittäin tärkeä näkökohta ulkovalaistuksessa on se mitä se antaa elämälle kun puhutaan turvallisuudesta ja jokapäiväisestä mielenrauhasta. Yhdessä tai erikseen useiden turvallisuuskumppanien kanssa, valot voivat lisätä turvallisuuttasi varoittamalla kun joku jonka ei pitäisi olla siellä kulkee kotisi ohi. Ulkoinen liiketunnistin voidaan piilottaa tehokkaasti ja minkä tahansa valon signaali ulkona tai sisällä sytyttää valot, pelästyttämällä kutsumattomat vieraat tiehensä.

Toinen tapa, jolla ulkovalot auttavat turvallisuutta on mahdollisuus valaisimien ajastukseen, jolloin voit päättää milloin valot kytkeytyvät päälle ja pois päivän aikana. Oletko poissa loman aikana? No, kukaan ei tiedä sitä ulkoa päin, koska ulkopuolelta se näyttää normaalilta päivältä talollasi. Saat lisää mukavuutta elämääsi käyttämällä geo-aitaus -vaihtoehtoa, joka paikallistaa puhelimesi ja sytyttää valot aina kun olet lähellä kotiasi.

Kun päätät hankkia ulkovalaisimia, huomioi mahdollisuus valojen jakamiseen etu- ja takapihalle. Kodin etupuolella haluat valaisimet, jotka keskittyvät enemmän valon ulostuloon ja vastaaviin toimintoihin. Tämä myös silloin kun sijoitat ulkoiset liiketunnistimet. Takapihalla haluat keskittyä enemmän ilmapiirin ja tunnelman luomiseen, viihtyisään ulkoalueeseen joka sopii erinomaisesti juhliin. Värivalaisimet sekä yksityiskohtaisemmat valot, kuten Lily-kohdevalot tai valonauhasarjat ovat täydellisiä valintoja.