Huippusuositut Nokia-älypuhelimet nyt Powerilta

Nokia-puhelimet ja Android One

Täydellinen yhdistelmä

 

Nokia-älypuhelinten ja Androidin läheinen yhteistyökumppanuus alkoi vuonna 2017, kun Nokia toi markkinoille ensimmäisen Android-älypuhelimensa. Yhteistyö on sen jälkeen jatkunut jokaisessa Nokia-älypuhelimessa, minkä ansiosta miljoonat käyttäjät ovat saaneet nauttia aidosta, turvallisesta ja ajan tasaisesta kokemuksesta.

 

Androidin parhaat puolet, Googlen uusimmat palvelut

 

Android One tuo Nokian puhelimiin Googlen suunnitteleman ohjelmistokokemuksen. Kaiken olennaisen ilman mitään turhuuksia, selkeän ja helppokäyttöisen käyttöjärjestelmän sekä huolella valitun valikoiman valmiiksi asennettuja sovelluksia. Lisäksi Google Kuvat tarjoaa maksutta käyttöösi laadukasta tallennustilaa kuvillesi. Säännölliset suojauspäivitykset ja kahden vuoden ohjelmistopäivitykset takaavat, että Android One -sarjan Nokia-älypuhelimesi on jatkuvasti turvallinen ja että käytössäsi ovat aina Googlen viimeisimmät innovaatiot.

 

 

Laitteisto

Parempi suorituskyky


Kaikki Android One -sarjan Nokia-älypuhelimet täyttävät tiukat laitteistovaatimukset muun muassa RAM-muistin, tallennustilan ja nopeuden suhteen. Se varmistaa maksimaalisen suorituskyvyn. Lisäksi Android One
-sarjan Nokia-älypuhelimissa on huolella valittu valikoima valmiiksi asennettuja sovelluksia, minkä ansiosta vapaata tallennustilaa on käytettävissä entistä enemmän.

 

Ohjelmisto

Kaikki olennainen

 

Android One -sarjan myötä tavoitteemme on tarjota erinomainen älypuhelinkokemus, jota Google™ tukee vahvasti. Nauti vaivattoman intuitiivisestä käyttöliittymästä, Google Assistant -ominaisuudesta, rajattomasta valokuvien tallennustilasta Google Kuvat -palvelussa sekä kuukausittaisista suojauspäivityksistä ja oletusarvoisesti käytössä olevasta Google Play Protect -sovelluksesta, joiden ansiosta laitteesi pysyy suojattuna
sekä toimii nopeasti ja optimaalisesti 

 

Android 9 Pie

 

 

Tekoälyn voima

 

Android 9 Pie auttaa sinua saamaan Nokia-älypuhelimestasi enemmän irti valjastamalla käyttöösi tekoälyn voiman. Mukautuvan akun ja kirkkauden kaltaisten uusien ominaisuuksien avulla puhelin sopeutuu juuri sinun käyttötapoihisi. Ajan myötä se oppii tuntemaan mieltymyksesi entistä tarkemmin, ja käyttö sujuu kuin tanssi.

 

Tallenna tiedot ja pysy suojassa

 

Android (Go-versio) Nokia 1 ja Nokia 2.1 on optimoitu niin, että sovelluksia voi käyttää entistä nopeammin ilman ärsyttäviä viivytyksiä. Sovellusten pienen koon, isomman tallennustilan ja sisällön eri  tallennusvaihtoehtojen ansiosta Android (Go-versio) auttaa säästämään tilaa kaikkein tärkeimmille asioille.