Botvac D404 Connected

Siivousta kaikille. Älykkäästi.

Kaikki ansaitsevat älyrobotin. Siksi loimme uuden Neato Botvac D404™ Connectedin, joka tuo edistyneempien robottiemme ominaisuudet kaikkien saataville.

Kaiken pohjana on LaserSmart™-tekniikka, jolla luodaan tarkka kartta kodistasi. Tämä varmistaa, että robottisi imuroi aivan jokaisen paikan. D:n muotoisen rakenteen ansiosta robotti pääsee nurkkiin, joihin pyöreät robotit eivät yllä.

Lisäksi käytössä ovat virtuaaliset hylkylinjat, joilla voit määrittää robotilta kielletyt alueet – ei enää törmäilyä lemmikkien kulhoihin tai lelukasoihin. Uusi Neato Botvac D404. Älyä ja iloa kaikille.

Lasernavigointia. Nerokasta.

LaserSmart™-tekniikka skannaa ja kartoittaa koko kotisi sekä luo lattiakaavion, jota robottisi seuraa. Se liikkuu täsmälleen kuten älykkään robotin pitääkin, suoria linjoja pitkin satunnaisen kuvion sijasta. Laserien ansiosta se voi imuroida jopa pimeässä.

Kielletty roboteilta.

Elä niin sotkuisesti kuin haluat. Robotin liikkeitä voidaan rajoittaa virtuaalisilla hylkylinjoilla. Haluatko estää robotin pääsyn huoneeseen, joka on täynnä vaatteita? Lisää huoneen oviaukkoon hylkylinja suoraan Neato-sovelluksesta. Niin helppoa se on.

Suuri harja. Suuret erot.

Siivoa yhdistelmäharjalla, joka on jopa 70 % suurempi kuin pyöreissä roboteissa ja kattaa koko robotin etuosan. Se sopii jokaiseen kotiin, koska se on tehokas kaikilla pinnoilla, kuten kovapuu, matto ja laatat.

Enemmän virtaa.

Jopa 75 minuutin akkukesto tekee siitä täydellisen talon tai asunnon imurointiin. Joskus robotti kuitenkin tarvitse hieman lisävirta tehdäkseen työn loppuun. Täydennyslataustoiminnon avulla se laskee tarvittavan lisävirran määrän tehdäkseen työn loppuun, latautuu sen mukaisesti, ja palaa nopeammin takaisin imuroimaan.

D:n muotoinen rakenne

Ainutlaatuisen D:n muotoisen rakenteen ansiosta se saa kerättyä lian nurkista ja seinänvieruksllta paremmin kuin pyöreät robotit.

Ajastetut imuroinnit

Käytä Neato-sovellusta imuroinnin ajastamiseen päivittäin, joka toinen päivä, tai itsellesi sopivan aikataulun mukaan.

Toimii älylaitteiden kanssa

Käynnistä ja sammuta robottisi puhelimen, Apple Watchin, Amazon Echon tai Google Homen avulla. Sinä päätät.

Ohjelmistopäivitykset

Vau! Robotti, joka vain paranee. Vastaanota säännöllisiä langattomia ohjelmistopäivityksiä, jotka lisäävät uusia toimintoja.