Tässä uusi apulaisesi kodin puhtaanapitoon – Mielen robotti-imuri Scout RX2. Sovelluksen avulla voit käynnistää ja ohjata robotti-imuria mobiililaitteellasi mistä tahansa ja katsoa myös robotti-imurin välittämää kamerakuvaa. Älykkään navigointijärjestelmän ja kompaktin muotoilunsa ansiosta se huolehtii imuroinnista puhdistaen kotisi tehokkaasti - ja sinulle jää enemmän aikaa mukavampiin asioihin. Imurointi on helpompaa kuin koskaan.

Ohjaa robottia mobiililaitteellasi

Täydellinen apulainen kiireiseen arkeen! Kun liität Miele Scout RX2 Miele@home-sovellukseen, voit helposti valvoa kaikkea mobiililaitteellasi – mistä tahansa.

Tällä toiminnolla voit:

• Tarkistaa imuroinnin senhetkisen tilan

• Käynnistää imuroinnin tai asettaa ajastimen

• Katsoa kotisi näkymää HomeMapping-toiminnolla. Voit merkitä alueet, joita robotti-imuri ei imuroi sekä määrittää alueet, joihin haluat sen keskittyvän. (Tämä ominaisuus on tulossa syyskuun 2018 sovelluspäivitykseen )

Aina tilanteen tasalla – olitpa missä tahansa

Haluatko tilannekatsauksen kotoa? Scout RX2 Home Vision mallissa on kaksi etukameraa, jotka voivat välittää kuvaa mobiililaitteeseesi. Samalla voit ohjata imuriasi nuolinäppäimillä tai tarkistaa, ettei koira ole pahanteossa. Olet aina siivoustilanteen tasalla – vaikka itse olisit syventynyt johonkin aivan muuhun. Reaaliaikaisen videokuvan lähetys on suojattu.

Tehokasta puhdistusta

Scout RX2 on muotoilultaan matala ja se mahtuu ongelmitta huonekalujen alle. Se nousee helposti myös jopa 1,7 cm korkeiden esteiden ylitse. Maton tunnistin nostaa moottorin tehoa, kun imuri siirtyy mattopinnalle – näin pöly saadaan tehokkaasti puhdistettua.

Kuinka robotti poistaa kaiken pölyn? Pyörivät sivuharjakset vetävät pölyn ja lian nurkista ja kulmista ja pyyhkivät sen imurin alle. Pyörivä harjastela siirtää pölyn etuosan imuaukkoon, kun takaosan imuaukko poistaa tehokkaasti hienojakoisen pölyn. Tehokas puhallin varmistaa, että kaikki pöly ja lika on varmasti pölysäiliössä, jossa erillinen suodatin huolehtii puhtaasta poistoilmasta. Näin kotisi tulee täydellisen puhtaaksi – eikä sinun tarvitse vaivautua nostamaan sormeasikaan.

Älykästä navigointia

Kahden kameran ansiosta Scout RX2 muodostaa 3D-kuvan, jolloin sillä on näkymä koko huoneesta ja se tunnistaa kolmiuloitteiset esteet. Näin se ohjautuu helposti ja pääsee lähes kaikkiin paikkoihin.

Kun siihen yhdistetään lisäksi seitsemästä infrapuna-anturista muodostuva huonekalujen suojausteknologia, Scout RX2 tunnistaa huonekalut ja muut esteet ja välttää törmäämästä niihin. Lisäksi se luo huoneesta virtuaalisen kartan, jonka voit nähdä sovelluksesta. Siihen voit merkitä alueet, joihin et halua imurin menevän tai joihin haluat sen keskittyvän enemmän.