Löydä sinulle sopivin kahvinkeitin

Onko mitään parempaa kuin tuore kahvi? Miten tahdotkaan kahvisi valmistaa, autamme sinua löytämään uuden kahvinkeittimen. Katso suosituksemme täältä!

Kahvinkeitin – perinteinen pehmeä kahvi

Kaikki tuntevat suodatinkahvin - sillä voi keittää kahvin nopeasti monelle ihmiselle.

Tiesitkö, että kahvi on parhaimmillaan, kun sen lämpötila on 80–85 °C? Useimmat kahvinkeittimistämme pitävät tämän lämpötilan ja niihin mahtuu 1–1.25 l kahvia.

Katso kahvinkeitinsuosituksemme alta.

 

Katso kaikki kahvinkeittimet täältä

Kapselikeitin – täydellinen, jos haluat vain yhden kupin kahvia

Suosit sitten mustaa kahvia tai jotain erikoiskahvia, kapselikeitin sopii sinulle. Kapselikeittimellä keität yhden kupin kerrallaan. Joitain keittimiä voit hallita puhelimen avulla.

Meillä on erittäin laaja kapselikahvivalikoima Tassimolle, Dolce Gustolle sekä Senseolle.

Kapselikeitin tekee sinulle juuri haluamasi määrän kahvia.

 

Katso kaikki kapselikeittimet täältä

Pressopannut – tuoretta kahvia

Pressopannu on oikea valinta laatutietoiselle kahvinjuojalle. Saat aina tuoreimman kahvin maun, kun valmistat kahvin pannulla – joko itsejauhetuista tai kaupasta ostetuista pavuista.

Esilämmitä pressopannu ja mittaa oikea määrä kahvia pannuun, noin 60 grammaa per vesilitra. Kaada kuuma vesi kahvin päälle ja odota noin 4–6 minuuttia. Paina mäntä alas ja kahvi on valmista nautittavaksi!

Kahvikone – niille, jotka haluavat laatua ja vaihtelua

Kahvikoneella voit valmistaa melkein kaikenlaisia kahveja omassa keittiössäsi. Kahvikoneissa voi olla mukana myös maidolle oma osio, tai sisäänrakennettu jauhatusjärjestelmä. Valitse espresso- tai kahvikone tekemään sinulle tuore cappuccino vain yhdellä napin painalluksella.

 

Katso kaikki kahvikoneet täältä

Lue myös:

Sous vide -kypsennin vai haudutuspata?

Ruuanlaittoon liittyy monia erikoisia termejä, kuten sous vide ja hauduttaminen. Mitä eroa näillä ruuanlaittotavoilla on, ja miksi ne ovat niin ainutlaatuisia?

Lue lisää

Kotitekoista jäätelöä

Jäätelön valmistaminen kotona on yksinkertaista! Lue resepti, jonka avulla teet maukasta jäätelöä jäätelökoneella tai ilman.

Lue lisää

Tee vohveleita vohvelipäivänä

Tutut vohvelit kermavaahdon ja hillon kera ovat todella herkullisia, mutta vohveleiden kanssa kannattaa kokeilla myös muuta. Keräsimme muutaman reseptin vohvelipäivän kunniaksi. Tutusti resepteihin ja samalla meiltä löytyvään vohvelirauta valikoimaan.

Lue lisää

Arjen ajansäästäjät

Haluatko saada vinkkejä tuotteista, joilla säästät aikaa ja vaivaa? Kokosimme yhteen valikoiman tuotteita, jotka nopeuttavat ja helpottavat arkipäiväisiä askareitasi. Lue listamme läpi ja paranna tehokkuuttasi!

Lue lisää

Chat

Avaa chat

Chat