LG Super UHD TV: Brilliant Colours from Every Angle

Neljä kertaa Full HD:tä tarkempi LG SUPER UHD 4K -televisio mullistaa katselukokemuksen ja nostaa televisioalan innovaatiot aivan uudelle tasolle.

Rikkaat, tarkat värit ja syvempi musta

LG SUPER UHD TV tuottaa rikkaat ja autenttiset värit kaikista katselukulmista. Lisäksi sen dramaattinen kontrasti varmistaa laajemman pimeyden ja kirkkauden välisen alueen.

Uskomattomat värit Nano Cell™ -näytöllä

LG Nano Cell -näyttö käyttää nano partikkeleita värien optimointiin. Tämä huippunykyaikainen tekniikka mahdollistaa täyden värispektrin ja sitä kautta luonnollisen kuvan tuottamisen.

4K Elokuva-HDR, näyttää tekijän vision

LG:n Cinema HDR välittää elokuvan tekijän vision tukemalla useimpia HDR-formaatteja. Nauti todella elokuvallisesta kokemuksesta kotona Dolby Vision™- ja Advanced HDR by Technicolor- sekä HDR10 Pro- ja HLG Pro -teknologioita hyödyntäen.

*HDR10 Pro ja HLG Pro ovat LG:n omistamia HDR-ratkaisuja, jotka käsittelevät HDR-signaalia dynaamisesti kuva kerrallaan käyttäen parannettua dynaamista sävyjen kartoitusta

Pro-täysmatriisi himmennys

Täysmatriisi himmennys teknologia, jossa on LG:n ainutlaatuinen, paikallinen himmennys algoritmi, ohjaa LG SUPER UDH TV:n taustavaloyksikköjä erikseen. Se varmistaa kirkkaan ja terävän kuvan erinomaisella kontrastilla.

Uudet aivot,älykäs α7-prosessori

Yhdessä älykkään α7(Alpha7) -prosessorin kanssa LG TV:n eksklusiivinen prosessointiteknologia tuottaa rikkaat värit ja syvät yksityiskohdat, herättäen piilotetun kauneuden eloon.

Totuus paljastuu TV:n väreistä

LG SUPER UHD TV ei vain tarjoa lupaavaa kuvanlaatua, vaan sen värien toisto on luotettavasti korkeaa laatua. Se säilyttää värit tarkemmin ja antaa kaikkien nauttia loistavasta kuvasta, missä he sitten istuvatkaan.

Rajaton valkokangas

Saumaton malli aikaansaa tyylikkään hahmon kaikilta puoliltaan, kapealinjaisen näytön ja kehyksen ansiosta syntyy ällistyttävä valkokangas.

Dolby Atmos® Elokuvaääni kotona

Dolby Atmos® luo tehokkaan, liikkuvan äänen, joka tuntuu virtaavan kaikkialla ympärilläsi, jopa tilassa yläpuolellasi, vangiten kaikkien esineiden liikkeet. Yhdessä Dolby Visionin kanssa se luo todellisen elokuvakokemuksen.

*Dolby Atmos ja kaksois-D-symboli ovat Dolby Laboratoriesin tavaramerkkejä. Dolby Vision on Dolby Laboratoriesin tavaramerkki.