iPhone Xʀ - myynnissä nyt - läpikotaisin loistelias.

 

iPhone Xʀ:n 6,1 tuuman Liquid Retina ‑näyttö on alan edistyksellisin LCD-näyttö*. Edistynyt Face ID. Älykkäin ja tehokkain älypuhelimen siru. Uraauurtava kamerajärjestelmä. Kuusi upeaa uutta väriä.

iPhone Xʀ:ssä on älypuhelinten edistyksellisin LCD-näyttö. 6,1 tuuman Liquid Retina ‑näytössä on alansa paras väritarkkuus, ja innovatiivisen taustavalaisun ansiosta näyttö ulottuu kulmiin saakka*. Kuusi upeaa uutta väriä. Edistyneen Face ID:n avulla voit avata iPhonen lukituksen, kirjautua sisään appeihin ja maksaa ostoksesi yhdellä vilkaisulla. A12 Bionic ‑sirun ja seuraavan sukupolven Neural Enginen reaaliaikaisen koneoppimisen ansiosta koet muun muassa kuvat, pelaamisen ja lisätyn todellisuuden aivan uudella tavalla. Uraauurtava 12 Mpix kaksoiskamera­järjestelmä sekä muotokuvatila, muotokuvavalo, parannettu boke-tehoste ja upouusi syvyydensäätö. Vesitiiviys**. Ja maailman edistyksellisin mobiilikäyttö­järjestelmä iOS 12 sekä sen tehokkaat uudet työkalut, jotka tekevät iPhonesta entistäkin henkilökohtaisemman.

 

Tärkeimmät ominaisuudet


• 6,1 tuuman Liquid Retina ‑näyttö (LCD)*
• Vesi- ja pölytiivis, IP67-luokitus (enimmäis­syvyys 1 metri 30 minuutin ajan)**
• 12 Mpix kamera optisella kuvanvakaimella ja 7 Mpix TrueDepth-etukamera – muotokuvatila, muotokuvavalo, syvyydensäätö ja älykäs HDR
• Face ID suojattua todentautumista ja Apple Payta varten***
• A12 Bionic ‑siru ja seuraavan sukupolven Neural Engine
• Langaton lataus – toimii Qi-latureilla****
• iOS 12, jossa Memojit, ruutuaika, Siri-oikotiet ja FaceTime-ryhmäpuhelut*****

Lakitiedot
*Näytössä on pyöristetyt kulmat. Jos iPhone Xʀ:n näyttö mitataan suorakaiteena, sen lävistäjä on 6,06 tuumaa. Näyttöalueen koko on pienempi.
**iPhone Xʀ on vesi- ja pölytiivis. Se on testattu hallituissa laboratorio-olosuhteissa, ja sen vedenpitävyysluokitus on IP67 (IEC-standardi 60529, enimmäissyvyys 1 metri 30 minuutin ajan). Vesi- ja pölytiiviys eivät ole pysyviä tiloja, ja tiiviys saattaa heikentyä tavallisen kulumisen seurauksena. Älä yritä ladata kastunutta iPhonea. Katso käyttöoppaasta puhdistus‑ ja kuivausohjeet. Takuu ei kata kosteusvaurioita.
***Apple Pay ei ole saatavilla kaikilla alueilla. Luettelo Apple Pay ‑maista ja ‑alueista on osoitteessa www.apple.com/fi/ios/feature-availability/#apple-pay.
****Langattomat Qi-laturit myydään erikseen.
*****FaceTime-ryhmäpuhelut ovat tulossa iOS 12 ‑ohjelmistopäivityksessä myöhemmin tänä vuonna.