HTC U12+

Live on the Edge

Upouusi muotoilu ja paineen tunnistavat painikkeet, uusi kosketuspalautetoiminto ja älykkäät, interaktiiviset reunat mahdollistavat entistä vaivattomamman käytön yhdellä kädellä. Yksi korkeimman luokituksen saaneista kaksoiskamerajärjestelmistä. Parhaat äänet kuulokkeilla ja kaiuttimella. Jokaisesta HTC U12+:sta löytyvä viimeisin Snapdragon 845 -mobiilialusta ylittää odotuksesi.

EDGE SENSE 2

Uuden sukupolven Edge Sense tarjoaa uusia, käteviä toimintoja, ja tietää jopa kumpaa kättä käytät, mikä mahdollistaa todellisen yhden käden vapauden kummalle kädelle tahansa.

NAPAUTA, PITELE, PURISTA

Miten saimme Edge Sensestä entistäkin paremman? Puristamisen lisäksi olemme tuoneet mukaan uusia toimintoja, kuten tuplanapautuksen. Tee asioita nopeammin, paremmin ja entistä kätevämmin yhdellä kädellä.

Tuplanapautus: Yhdellä kädellä. Kummalla kädellä tahansa.

Tuplanapauta kummalla puolella vain ja käytä puhelinta helposti yhdellä kädellä. Saat käyttöösi säädettävän miniruudun, jonka ansiosta kaikki on peukalosi ulottuvilla. Aseta se takaisin-painikkeeksi tai uudeksi navigaatiopalkiksi, jonka avulla voit helposti nauttia 18:9 -näytöstä. Aidosti vuorovaikutteinen käyttökokemus.

Pitele tätä näyttöä painettuna, niin se käyttäytyy kiltisti

Yksinkertaisesti pitelemällä näyttöä painettuna saat sen pysymään sellaisena kuin haluat jopa maatessasi. Ei enää ärsyttävää ja tarpeetonta näytön pyörimistä tai himmenemistä. Uskomattoman kätevä toiminto, jota et edes tajunnut kaipaavasi.

Purista puhelintasi hiukan

Pelkällä puristuksella voit ottaa kuvia puhelimellasi, käynnistää ääniavustajat tai ottaa käyttöön Edge Launcherin, joka on muokattavissa oleva tapa päästä nopeasti käsiksi suosikkisovelluksiisi, yhteystietoihisi ja pika-asetuksiin.

KAMERA

Kaksoiskamerat. Edessä ja takana

Neljällä kameralla varustettu HTC U12+ tarjoaa erinomaista kuvanlaatua ja avaa aivan uusia maailmoja taiteelliselle luovuudelle.
Pääasiallinen: 12 MP + 16 MP
Etu: 8 MP + 8 MP
Automaattinen zoom: Optical zoom
Tarkennus: Laser+ full sensor PDAF

PÄÄASIALLINEN KAMERA

Automaattinen tarkennus: Luokkansa paras UltraSpeed-automaattitarkennus 2

Ennennäkemätöntä yksityiskohtaisuutta ja selkeyttä lähes missä tahansa olosuhteissa, ja jopa kohteen ollessa liikkeessä. Lisäsimme myös laser-tarkennuksen, jotta voit tarkentaa täsmällisesti etenkin huonoissa valaistusolosuhteissa.

Zoom

2x optinen zoom ja 10x digitaalinen zoom auttavat vangitsemaan toiminnan ja yksityiskohdat ammattilaisen tapaan.

PÄÄASIALLINEN JA ETUKAMERA

Boke-toiminto

HTC U12+:n Boke-toiminto tarjoaa kaikkien aikojen luonnollisimman, taiteellisimman ja vangitsevimman taustan sumennusefektin. Aivan kuin kantaisit ammattilaisen studiota mukanasi.

HDR Boost 2

Selkeämpiä kuvia kirkkaissa tai hämärissä valaistusolosuhteissa

Uuden ja parannellun HDR Boost 2:n avulla otat pehmeämpiä, tarkempia ja yksityiskohtaisempia kuvia, joissa on vähemmän rakeisuutta jopa himmeässä tai häikäisevässä valaistuksessa.

VIDEO

Kuvaa uskomattoman eloisia ja vangitsevia elokuvia taitotasosta riippumatta.

 

Sonic Zoom

Sonic Zoomilla voit tarkentaa kohtauksen sisällä yksittäisiin ääniin tai puheeseen. Paranneltu versio on ääneltään lähes 60% voimakkaampi, ja tarjoaa 33% tarkemman äänen kuin U11:ssa. Audio Boost korottaa puheen ja äänen voimakkuutta enimmilleen lähentämättä itse videota. Äänitä ympäröivää 3D-ääntä. Todellisuutta vastaavat äänet saavat videosi erottumaan muiden joukosta.

Automaattinen zoom

Päästä sisäinen elokuvaohjaajasi valloilleen. Yhden kosketuksen automaattinen zoomaus mahdollistaa sulavat lähennykset, ja parhaan valaistuksen ja äänimaiseman videoteoksillesi, ammattimaisen elokuvatuotannon tapaan. Markkinoilla ei ole mitään samankaltaista.

Vakautus

Paras ja edistynein optinen kuvanvakautuksemme (OIS) ja elektroninen kuvanvakautusjärjestelmämme (EIS) mahdollistavat selkeät ja vakaat kuvat liikkeellä ollessasi. Tallenna 1080p HD -videota 240 kuvan sekuntinopeudella (fps), niin saat aikaan tyylikkäitä ja vakaita hidastusvideoita.

AUDIO

HTC U12+ tarjoaa äänimaailman, jonka kaltaista et ole ennen kuullut, käytitpä sitten HTC USonic -nappikuulokkeita tai HTC BoomSound™ Hi-Fi -kaiuttimia. Kerran kuunneltuasi et enää halua palata entiseen.

HTC Boomsound

Kuuluvin, selkein ja paras BoomSound ikinä! Hienovarainen basson ja diskantit erotteleva tekniikka saa aikaan ennenkuulumatonta voimaa ja selkeyttä. Äänentoistoa, joka järisyttää maailmaasi.

HTC USONIC + ANC

Häivytä melu, keskity musiikkiin

Mukana toimitettavissa HTC USonic -kuulokkeissa on edistynyt aktiivinen melunpoisto, joka toimii automaattisesti. Ne seuraavat lakkaamatta taustahälyn tasoa ja mukautuvat nopeasti uusiin ääniin tai häiriöihin.

DESIGN

HTC U12+:n muotoilussa näkyy entistäkin taiteellisemmin edustettuna liquid surface -pinnoitus, jonka eloisien värien kaltaista et ole koskaan ennen nähnyt.

Liquid Surface

HTC U12+ edustaa aivan uutta, rajoja rikkovaa design-ajattelutapaa. Edge Sense 2.0 ja paineen tunnistavat painikkeet herättävät reunat eloon. Kun mukaan lisätään vielä kaunis värivalikoima, HTC U12+ tarjoaa dynaamisinta koskaan luomaamme ulkomuotoa.

Farge

Translucent Blue

Admire HTC U12+’s inner and outer beauty with Translucent Blue. The delicate color gradient with the translucent design gives you an intimate glimpse into the craftsmanship of this device.

Näyttö

18:9 ultraohuilla reunuksilla

Tämän 18:9 -kaunokaisen uusi 3D-lasi mahdollistaa ultraohuet reunukset, jotka ovat 2 mm ohuemmat, kuin HTC U11:ssa. Puhelimen pitely on entistä mukavampaa, joten voit keskittyä siihen, mitä todella rakastat.

SUORITUSKYKY

HTC U12+ tarjoaa henkeäsalpaavaa suorituskykyä. Puhelin, joka ei kastumista pelkääix. Enemmän muistia ja suurempiin nopeuksiin yltävät yhteydet. Viimeisin ja tehokkain piirisarja ja paljon muuta.

QUALCOMM

Qualcomm® Snapdragon™ 845 -mobiilialusta tarjoaa nopeamman grafiikan ja vauhdin kuin koskaan ennen. Ehdoton ja älykäs mobiilialusta, joka laajentaa tapoja, joilla näet, kuulet ja kosketat maailmaa ympärilläsi.

IP68

Räiskyvä, mutta roiskeet kestävä

Vedenkestävä IP68-luokitus tarkoittaa, että voit käyttää puhelintasi jopa sateella tai pölyisissä olosuhteissa. Mieltä rauhoittavaa turvaa sään synketessä.