Honor 8X Red

Kaunis muotoilu ja rajoja rikkova näyttö kohtaavat uudessa Honor 8X puhelimessa

 

Näyttö on yksi tärkeimmistä älypuhelimen käyttöön vaikuttavista ominaisuuksista. Sitä katsellaan aamusta iltaan, puhelimen käynnistämisestä sen sammuttamiseen. Riippumatta siitä, mitä puhelimen käyttäjä haluaa tehdä – pelata, katsella videoita, selata nettiä tai lähettää sähköpostia – isompi ruutu on usein pientä parempi. Honor 8X rikkoo rajoja tarjoamalla erityisesti hintatietoiselle kuluttajalle mahdollisimman suuren näytön. 91 % ruutu-runkosuhde tuo ison näytön kapeaan runkoon

Honor 8X:n uuden sukupolven kehyksetön FullView 2.0 -näyttö tarjoilee käyttäjille vaikuttavan katselukokemuksen, jonka hyödyt nousevat esille niin elokuvien katselussa, pelaamisessa kuin jokapäiväisessä työskentelyssä

 

Taskukokoinen kuvauskumppani kulkee aina matkassa

 

Honor 8X edustaa nykyaikaista kamerateknologiaa, sillä se voi saada kenet tahansa näyttämään ammattivalokuvaajalta. Kuvausolosuhteiden merkitys vähenee, kun käyttäjä voi kuvata valoa vasten tai yöllä, tallentaa sujuvasti liikkuvia kohteita ja esineitä, napata muotokuvia tai selfieitä, ottaa taiteellisia kuvia tai lisätä erikoisefektejä.

 

 

Honor 8X:ssä on 20+2 megapikselin takakamera sekä 16 megapikselin etukamera. Vaikka megapikselien määrä on edelleen tärkeä kriteeri kameran valitsemisessa, valmistajat keskittyvät parantamaan kuvanlaatua myös muilla tavoilla.

Honor 8X on etulinjassa muuttamassa tätä megapikseleihin keskittyvää ajattelua. Puhelimen tekoälykamera tunnistaa yli 500 tilannetta 22 kategoriasta, asettaen juuri oikeat säädöt aina kuvauskohteen ja -tilanteen mukaan.

Lippulaivamallin suorituskykyä kohtuuhintaan

 

Tehokas prosessori: Honor 8X on ensimmäinen Honor-puhelin, jossa on tehokas kahdeksanytiminen Kirin 710 -järjestelmäpiiri. Yhtä ydintä hyödyntävässä testissä piiri osoittaa 75 % tehon nousun edelliseen sukupolveen verrattuna

 

Äärimmäinen grafiikankiihdytys: Puhelimen järjestelmäpiirejä tehostaa GPU Turbo -ominaisuus, laitteiston ja ohjelmiston toisiinsa integroiva grafiikkakiihdytysteknologia, joka optimoi puhelimen mobiilipelaamiselle.

 

 

Tinkimätön akunkesto: Honor 8X on suunniteltu upean katselukokemuksen tuottamiseen 6,5-tuumaisella ruudulla, mutta se ei tee sitä akunkeston kustannuksella. Kiitos tästä kuuluu erityisesti uudelle järjestelmäpiirille, jonka ansiosta sen virrankulutus on vähentynyt 30 %. Honor 8X:ssä on tehokas 3750 mAh akku, joka kestää pidempään kuin aiemmin, vaikka puhelimen isompi ruutu ja suorituskykyinen järjestelmäpiiri vaativatkin paljon tehoa.

 

Honor 8X:ssä on sekä kasvojentunnistus että sormenjälkilukija. Puhelimen voi nyt avata nopeasti vain katsomalla sitä. Tekoälyn mahdollistama Face Unlock -toiminto sopeutuu erilaisiin valaistusolosuhteisiin ja pieniin muutoksiin kasvoissa, tehden puhelimen avaamisesta entistä helpompaa ja turvallisempaa. Sormenjälkilukija on kätevä erityisesti erilaisten maksusovellusten käytössä.

 

Honor 8X tuo lippulaivakokemuksen yhä useamman saataville, samalla haastaen älypuhelinmarkkinoiden tarjontaa omassa hintaluokassaan