GoPro KARMA - enemmän kuin drone

Voit tallentaa niin hyvin vakautettua kuvamateriaalia, että tavallisetkin otokset ovat huomiota herättäviä. Tallennat ammattimaista ja elokuvateatterilaatuista videota, olitpa sitten vaeltamassa, pyöräilemässä tai temmeltämässä lastesi kanssa puistossa.

Karma ottaa ällistyttävän vakaata GoPro‐kuvaa ilmassa joko käsikäyttöisesti tai kiinnitettynä suosikkivarusteeseesi tai kulkuneuvoon. Karma‐drone on kokoontaitettava ja mahtuu omaan kevyeen koteloonsa, jota on miellyttävä kantaa mukana minkä tahansa aktiviteetin aikana. Pelityylisessä ohjaimessa on integroitu kosketusnäyttö, mikä tekee lennättämisestä helppoa ja hauskaa. Karmassa on kameran vakauttaja, joka voidaan irrottaa dronesta ja kiinnittää mukana toimitettavaan Karma Grip ‐kahvaan. Näin saat erittäin tasaista ja ammattimaisen näköistä kuvaa sekä kuvatessasi käsin että kameran ollessa kiinnitettynä varusteisiin tai kulkuneuvoon. Enemmän kuin drone. Se on Karma.

KARMA Grip

Karma-kotelo on kompakti joka paikan pakkaus, joka helpottaa Karman ottamista mukaan seikkailuihin. Voit käyttää sitä kuin selkäreppua tai laittaa sen kätevästi istuimen yllä olevaan säilytyslokeroon. Olkapäällä olevan kiinteän kiinnikkeen ansiosta voit tallentaa matkasi joka askeleen Karma Grip -kahvan avulla.

Säänkestävä kuori ja mittatilauksena muotoiltu sisus suojelevat kolhuilta ja samanaikaisesti myös kevyeltä sateelta ja lumelta.

KARMA Controller

Karma-ohjain on kaikenkattava lentotietokone ja kameran ohjausjärjestelmä Karma Dronelle. Tuttuihin videopeliohjaimiin pohjautuva Karma-ohjain tekee samanaikaisesta lennättämisestä ja GoPro-kameran ohjaamisesta helppoa. Siinä on sisäänrakennettu ja erittäin kirkas kosketusnäyttö, jonka kautta näet reaaliaikaisesti kuvaajan näkökulmasta sen, mitä Karma näkee.

Automaattiset kuvausreitit auttavat tallentamaan ammattimaista kuvaa jo ensimmäisellä yrityksellä. Karma-ohjain on erittäin kevyt, miellyttävä käyttää ja intuitiivinen. Se auttaa ensikertalaisia lennättämään varmuudella, kun taas kokeneet ja edistyneet käyttäjät saavat käyttöönsä toivomiaan ominaisuuksia.

Karma Grip

Yhdistämällä Karma Grip -kahvan kädensijan Karma-vakaimeen1 otat GoPro-kamerallasi uskomattoman tärähtämätöntä videokuvaa. Saat tallennettua ammattimaista ja elokuvamaista videota, olit sitten vaeltamassa, pyöräilemässä tai temmeltämässä lastesi kanssa puistossa.

Toimii useimpien GoPro-kehokiinnitysten kanssa ja auttaa saavuttamaan uskomattomia kuvakulmia, joita saa vain GoPro-kameralla2. Sisäänrakennetuilla kameran ohjaimilla voit kytkeä virran päälle ja pois, vaihtaa tilaa, aloittaa ja lopettaa tallennuksen sekä lisätä tunnisteita lennossa.

Chat

Avaa chat

Chat