GoPro Hero 7!

GoPro HERO7 Black

Hämmästyttävän tasaista videokuvaa ja älytoiminnot yksittäisten kuvien tallennukseen. Testattu tositilanteissa, vedenpitävä ilman sukelluskoteloa. Tämä on HERO7 Black – kaikkien aikojen edistyksellisin GoPro. HyperSmooth-kuvanvakautuksella saat erittäin vakaata videokuvaa ilman erillistä gimbaalia. Uusi älykäs valokuvaustila tuottaa parhaat, tarkat kuvat automaattisesti. Livestriimauksen ja GoPro-sovelluksen avulla voit jakaa upeat hetket reaaliajassa. HERO7 Black vie GoPro-suorituskyvyn, valokuvasi ja videosi aivan uudelle tasolle

GoPro HERO7 Silver

Tämä on HERO7 Silver – täydellinen kamera niin pieniin kuin suuriinkin seikkailuihin. Nappaa lujatekoinen ja täysin vedenpitävä kamera mukaasi ja syöksy suoraan toimintaan. Tasainen 4K-video ja eloisat WDR-valokuvat saavat jokaisen hetken näyttämään upealta. GPS:llä voit seurata, kuinka kovaa, pitkälle ja korkealle pääset.1 Intuitiivisen kosketusnäytön ansiosta huikaisevan hienojen kuvien ottaminen käy käden käänteessä. Lisäksi valokuvat ja videot siirtyvät suoraan GoPro-sovellukseen, josta niiden jakaminen on helppoa.2 Ikuista ranta- ja lomapäivät ja perheen kanssa vietetyt hetket raikkaisiin kuviin HERO7 Silverillä.

GoPro HERO7 White

Tämä on HERO7 White – täydellinen kumppani kaikkiin seikkailuihin. Se on kestävä, pieni ja täysin vedenpitävä, joten voit ottaa sen mukaan kaikkialle. Intuitiivisella kosketusnäytöllä upeiden kuvien ottaminen käy helposti. Pyyhkäise ja napauta. Nappaa selfie valokuvausajastimella. Voit myös kuvata pystyasennossa ja lisätä kuvat ja videot suoraan Instagram-tarinaan. Kuvat ja videot siirtyvät automaattisesti GoPro-sovellukseen, joten voit jakaa ne heti.1 HERO7 White taltioi niin huippuhetket kuin jokapäiväiset kokemuksetkin hauskasti ja luovasti.