Näe elämä uusista kulmista - GoPro Hero 5

Uusi GoPro mallisto, GoPro HERO5 Black ja HERO5 Session. Tällä sivulla kerromme kaiken tarvittavan uusista actionkameroista, joilla saavutat parhaat tulokset joka kerta.

HERO5 tuo mukanaan uusia odotettuja ominaisuuksia ja todistaa taas GoPro:n olevan actionkameroiden huippuluokkaa.

HERO5 Black on uusi GoPro:n huippumalli ja se korvaa HERO4-mallit. HERO5 Black-mallissa on HERO4-mallista eroavana ääniohjaus, kosketusnäyttö, videon stabilointi, GPS, automaattinen videoiden ja kuvien lataaminen pilvipalveluihin sekä RAW + WDR kuvien tallennus.

Hero5 Session

Tallenna ja jaa elämäsi hetket HERO5 Session-kameralla. HERO5 Session on täydellinen pienen koon ja toiminnallisuuden yhdistelmä upealla 4K-videolla sekä yhdellä napilla tai äänellä ohjattavalla valokuvauksella.

Uusi ja paranneltu kuvanvakain antaa parhaan tuloksen joka kerta. Kestävä vesitiivis muotoilu on suunniteltu sopimaan mukaan kaikkiin tilanteisiin.

HERO5 Session voi jakaa kuvat ja videot automaattisesti GoPro Plus pilvipalveluun, jonka avulla pääset kätevästi muokkaamaan ja jakamaan niitä älypuhelimeltasi.

Hero5 Black

4K-videokuvauksen, ääniohjauksen, kosketusnäytön ja vedenpitävyyden ansiosta HERO5 Black on tehokkain ja käyttäjäystävällisin GoPro-kamera koskaan.

Saat stabilisoidun videon, kristallinkirkkaan äänen ja ammattitasoisen kuvalaadun, yhdistettynä GPS-paikannukseen, jonka ansiosta HERO5 Black on tähän mennessä paras GoPro-kamera.

HERO5 Black jakaa huippuhetkesi valmiiksi GoPro Plus pilvipalveluun jotta pääset niihin käsiksi kun haluat jakaa tai muokata niitä. Voit luoda uskomattomia videoita ja jakaa kuvia suoraan älypuhelimestasi GoPro Quik-sovelluksen avulla.

Chat

Avaa chat

Chat