GeForce GTX 10-sarja

NVIDIA Pascal - Kvanttihyppäys pelaamisessa

NVIDIA Pascal on maailman edistynein GPU-arkkitehtuuri, joka tarjoaa todella pelauksen muuttavan suorituskyvyn, innovatiivisia teknologioita ja upottavan seuraavan sukupolven VR:n. Näyttävän, kiehtovia näkyjä ja ääniä sisältävän pelauksen ansiosta se tarjoaa täysin uuden tavan pelata.

Suorituskyky

Pascal-grafiikkakortit tarjoavat ylivoimaisen suorituskyvyn ja virtatehokkuuden. Siinä käytetään erittäin nopeaa FinFET:iä, ja se tukee DirectX™ 12 ‑ominaisuuksia nopeimpia, sulavimpia ja virtatehokkaimpia pelauskokemuksia varten. GeForce GTX 1080, Pascal GPU ‑lippulaiva, sisältää myös suuren kaistanleveyden GDDR5X-teknologioita uskomattomia pelauskokemuksia varten.

Uusimmat peliteknologiat

Pascal on suunniteltu täyttämään seuraavan sukupolven näyttöjen tarpeet, mukaan lukien VR, erittäin suuri tarkkuus ja useat monitorit. Se sisältää NVIDIA GameWorks™ ‑teknologioita erittäin sulavaa pelaamis- ja elokuvakokemuksia varten. Lisäksi siinä on mullistava 360 asteen kuvankaappaus.

VR-Ready

Löydä seuraavan sukupolven VR-suorituskyky, pienin latenssi ja plug-and-play-yhteensopivuus johtavien lasien kanssa – NVIDIA VRWorks™ ‑teknologioiden ansiosta. VR-audion, ‑fysiikan ja ‑tunnon avulla voit kuulla ja tuntea jokaisen hetken.

GeForce GTX SLI HB -silta

NVIDIAn uusi SLI HB ‑silta kaksinkertaistaa käytettävissä olevan siirtokaistanleveyden verrattuna Maxwell™-arkkitehtuuriin. Se tarjoaa erittäin sujuvan pelaamisen ja on paras tapa kokea surround-pelaaminen – ja se on yhteensopiva vain NVIDIA TITAN X, GeForce GTX 1080- tai 1070 GTX ‑grafiikkakorttien kanssa.

NVIDIAn uusi lippulaiva GeForce GTX 1080 ‑grafiikkakortti on kaikkien aikojen peligrafiikkakortti. Löydä ennenkuulumaton suorituskyky, virtatehokkuus ja pelikokemus, joiden takana on uusi NVIDIA Pascal™ ‑arkkitehtuuri. Tämä on huippupelialusta. #GameReady.

 

Pelaa tämän päivän haastavimpia grafiikkaintensiivisiä pelejä epäröimättä. GeForce GTX 1070 ‑grafiikkakortti tarjoaa kaikkien aikojen edistyneimmän GPU:n – NVIDIA Pascalin™ – uskomattoman nopeuden ja tehon. Tämä on huippupelialusta. #GameReady.

GeForce GTX 1060 ‑grafiikkakortti on ladattu innovatiivisilla uusilla pelausteknologioilla, joka tekee siitä täydellisen vaihtoehdon uusimmille teräväpiirtopeleille. NVIDIA Pascal™ – kaikkien aikojen edistynein GPU-arkkitehtuuri – antaa GeForce GTX 1060:lle loistavan suorituskyvyn, joka avaa oven virtuaalitodellisuuteen ja sen yli. #GameReady.

Kaikki ansaitsevat loistavan pelikokemuksen. Siksi olemme luoneet nopean ja tehokkaan GeForce® GTX 1050 -näytönohjaimen. Nyt voit muuntaa tietokoneesi aidoksi pelikoneeksi kaikkien aikojen kehittyneimmään NVIDIA Pascal™ -grafiikkasuoritinarkkitehtuurin voimalla. Näytönohjain on täynnä innovatiivisia NVIDIA Game Ready -tekniikoita, joiden ansiosta pelaajat pääsevät kokemaan uusimmat pelit niiden täydessä loistossa. #GameReady.

Chat

Avaa chat

Chat