Nyt voit ohjata niitä helposti ja mukavasti mobiililaitteen tai tablet-tietokoneen avulla. Ne voivat jopa lähettää sinulle ilmoituksia esimerkiksi pesuohjelman valmistumisesta ja muista tärkeistä tapahtumista. Arjesta tulee mahdollisimman helppoa ja mukavaa.

Turvallista, helppoa ja kätevää.

Tarvitset uusien Bosch-kodinkoneiden Home Connect -toiminnon käyttämiseen vain mobiililaitteen tai tablet-tietokoneen ja langattoman lähiverkon. Sovellus on helppo ladata ilmaiseksi App Storesta tai Google Play Storesta. Sovellus on TÜV-hyväksytty. Se täyttää tiukat turvallisuusvaatimukset, ja tietoliikenne salataan aina oman turvallisuutesi vuoksi.

Tee enemmän

Kun yhdistät kodinkoneesi kumppanimme IFTTT:n palveluun, saat aikaan vieläkin enemmän.

Esimerkiksi olohuoneen valaisin voi vilkkua, kun astiat on pesty. Pyykinpesukone voi käynnistyä, kun poistut elokuvateatterista.

Kun päivällinen on valmis, uuni voi lähettää ilmoituksen lasten mobiililaitteisiin automaattisesti. Valitse itsellesi parhaiten sopivat asetukset ja palvelut. Se sujuu helposti.

Home Connect -sovelluksen käyttöönotto ja linkittäminen älypuhelimeen tai tablettiin

Tarvitset tilin, jotta voit käyttää Home Connect -sovellusta sekä ohjata ja hallita kodinkoneitasi etäyhteydellä sovelluksen kautta.

Tilin rekisteröiminen ja luominen:

lataa Home Connect -sovellus älypuhelimellesi tai tablet-tietokoneellesi joko Apple App Store -kaupasta tai Google Play -kaupasta, ja asenna se.

Kun laite on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon Home Connect-ominaisuudella varustetun kodinkoneen sijaintipaikassa, avaa Home Connect -sovellus.

Syötä etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoite (käyttäjätunnus) sekä muut vaadittavat tiedot.

Syötä valitsemasi salasana ja vahvista se.

 

Saat sähköpostin, joka vahvistaa rekisteröitymisesi ja sisältää vahvistuslinkin. Vahvista rekisteröitymisesi napsauttamalla vahvistuslinkkiä 10 vuorokauden kuluessa.