Apple launch - 30.10.2018

30. lokakuuta Apple esitteli uuden MacBook Airin, uuden iPad Pro:n ja Mac minin. Lue lisää alta.

Uusi Macbook Air

Uusi MacBook Air on saatavana hopean, tähti harmaan ja kullan värisenä. Se on ohuempi ja kevyempi kuin aiemmin ja siinä on kirkas ja korkean resoluution Retina-näyttö, Touch ID, Applen uusin näppäimistö ja Force Touch -ohjauslevy - kaikki kuuluisalla kiilamaisella muotoilulla, joka on tehty 100-prosenttisesti kierrätetystä alumiinista. Koko päivän kestävän akkunsa ansiosta MacBook Air aina valmiina kaikkeen. Se on yksinkertaisesti täydellinen kannettava tietokone.

Uusi iPad Pro

Uudessa 12,9 tuuman iPad Pro:ssa on reunasta reunaan ulottuva Liquid Retina -näyttö. Face ID:llä voit avata iPad Pron, kirjautua sovelluksiin ja maksaa ostoksia yhdellä vilkaisulla. A12X Bionic on älykkäin ja tehokkain Applen koskaan tekemä siru. Se on nopeampi kuin useimmat kannettavat tietokoneet. Yli miljoona App Store -sovellusta - mukaan lukien laajennetun todellisuuden kokemukset. Ja uusi Apple-kynä ja Smart Keyboard -kansi, jotta voit olla entistä tuottavampi.

Uusi Mac Mini

Mac Mini on saanut elämänsä päivityksen. Siinä on nyt kahdeksannen sukupolven kuusiytimiset ja neliytimiset prosessorit, suorituskykyisempää 2666 Mhz DDR4 -muistia, 100 % flash-tallennus jopa 2 Tt asti, Thunderbolt 3, HDMI 2.0 ja saata­villa 10 Gb Ethernet. Uudessa Mac Minissä on paras suorituskyky koskaan!