Ääntä vaimentavat kuulokkeet

Työskenteletkö ulkona, luet kahvilassa tai kirjastossa tai matkusteletko paljon? Sitten tiedät, kuinka rasittavaa melu ja hälinä voi olla. Katso parhaat ääniä vaimentavat kuulokkeemme hiljaisempaan arkeen!

Jos pidät pienistä ja kätevistä kuulokkeista, liikut paljon tai kuljet työ- tai koulumatkaa, nappikuulokkeet ovat sinulle toimivin valinta. Työ- ja koulumatkaa kulkevat tietävät, kuinka rasittavaa jatkuva hälinä on. Pienillä kuulokkeilla voit kuunnella musiikkia mutta myös sulkea ympäröivän melun, jotta voita rauhassa nauttia hiljaisuudesta.

Kuulokkeet äänenvaimennuksella

Vastamelukuulokkeita on saatavina langattomina ja langallisina. Saatavilla on monia erilaisia malleja, joista voit valita sinulle mukavimman.

Jos esimerkiksi työskentelet avokonttorissa, tuovat kuulokkeet välillä mielenrauhaa. Jotkut tarvitsevat hiljaisuutta keskittyäkseen, kun toiset taas pystyvät keskittymään parhaiten hälinän keskellä. Jos tarvitset rauhaa keskittymiseen, melunvaimennuksella varustetut kuulokkeet ovat hyvä sijoitus.

Sinun ei tarvitse käyttää kuulokkeita ainoastaan kuunnellaksesi musiikkia, äänikirjoja tai katsoaksesi elokuvia - niitä voi käyttää myös eristämään ympäristön melut.

Taustamelun vaimennustoiminto toimii pattereilla melkein kaikissa tuotemalleissamme. Paristot on helppo ladata tai vaihtaa. Sankakuulokkeita voi käyttää myös ilman taustamelunhälvennystä, jos paristot ovat tyhjät tai haluat vain kuunnella musiikkia. Langattomat vaihtoehdot tulee aina ladata käyttöä varten

 

Katso kaikki kuulokkeet täältä

Chat

Avaa chat

Chat